شهید حسین خلعتبری یکی از بهترین سرداران جنگ و نام آورتریم خلبانان ایرانی بود که در در چندین عملیات بزرگ و سرنوشت ساز مانند عملیات اچ-3، کمان 9، مروارید و... شرکت داشت و توانسته بود ضربات سهمگینی به دشمن وارد نماید.امیر سرلشگر حسین خلعتبری یا همان در مصاحبه با روزنامه جمهوری اسلامی این چنین میگوید:"با اینکه بیش از 70 بار به خاک عراق حمله کرده ام ولی به این قانع نیستم! من سربازم و باید بجنگم و مرگ برای من عین افتخار است در وصیت نامه ام ذکر کرده ام در ولایت خودمان شیرود کوهی هست که می گویند میرزا کوچک خان در آنجا علیه روسیه می جنگیده .اگر افتخار شهادت نصیب من شد ، آنچه از من باقی ماند ، حتی اگر ذره ای از گوشت بدن من باشد را در قله آن کوه دفن کنید تا روح من هم پاسدار این مرز و بوم باشد".
وصیت نامه شهید سرلشکر خلعتبری: مرگ در راه وطن را افتخار خود می دانم مرور بخشی از وصیت نامه این شهید بزگوار که در راه میهن جانفشانی کرد برای کسانی که امروز صحبت از ایران دوستی را نشانه جاهلیت می دانند و ادعا می کنند شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس برای دفاع از میهن و به انگیزه میهنی و ملی به جنگ نرفته اند، درس بزرگی است:«همسرم اگر شهيد شدم برايم گريه نكن،از تو ميخواهم مرا خوشحال كرده و در حفظ و نگهداري فرزندم بينهايت كوشا باشي و فرزندم را به تو و شما را به خداي عزوجل ميسپارم، تو ميداني من ذرهاي از خاك وطنم را با دنيايي آمال و آروز عوض نخواهم كرد. وجب به وجب از خاك وطنم را با خونم آبياري ميكنم. پدر،مادر و خواهرانم، به وجود شما افتخار ميكنم.پدر به تو افتخار ميكنم كه نمونهاي و به تو مادرم افتخار ميكنم كه در فداكاري در نظرم زنيب زماني، در مرگم گريه نكن بلكه خوشحال باش چون من نمردهام. اگر ذره ای از خاک وطنم به پوتین سرباز دشمن چسبیده باشد آن را با خون خود در خاک وطن خواهم شست و مرگ در این راه را افتخار می دانم اگر ارزشمند تر از جانم هدیه ای داشتم حتما به این مردم خوب هدیه می کردم»
علاقه مندی ها (Bookmarks)