امروز اخرین روز برای انتخاب رشته ست و من هنوز نتونستم رشته ای ک بازار کار داشته باشه انتخاب کنمنگید مکانیک وبرق ک حسابی پسرونن من دوس ندارم
به نظرتون عمران یاitخوبه؟
امروز اخرین روز برای انتخاب رشته ست و من هنوز نتونستم رشته ای ک بازار کار داشته باشه انتخاب کنمنگید مکانیک وبرق ک حسابی پسرونن من دوس ندارم
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
شاخه معماری خوبهامروز اخرین روز برای انتخاب رشته ست و من هنوز نتونستم رشته ای ک بازار کار داشته باشه انتخاب کنمنگید مکانیک وبرق ک حسابی پسرونن من دوس ندارم
سلام
برای شما ک دخترین مهندسی صنایع خصوصا گرایش ایمنی صنعتیش و معماری خیلی خوبه .
البته تو همون مکانیکم, طراحی جامدات و نقشه کشی هم خوبه وبازار کاریشم برای بانوان بد نیست و اونم الان با این اوصاف ک خانوما با حداقل حقوق کار میکنن و البته تعداد بانوانی ک تو رشته مکانیکم هستن کمه و این از نظره کاری واسه شما یه امتیاز ویژه محسوب میشه.
تو برقم همینطوره و الکترونیک رشته خوبیه و به درد شما میخوره البته اگه وارد مسایل plc بتونین بشین ک عالیه چون تو جامعه ما کسی رو به این راحتی ها نمیتونین پیدا کنین ک متخصص تو plcباشه البته مدعی زیاده ها ولی اکثرا فقط مدعیا نه عمل کننده.
درباره اون دوتا رشته ام ک گفتین از it ک اصلا سر در نمیارم و فقط میدونم تکنوژی اطلاعات اگه اشتباه نکنم و عمرانم فکر میکنم ک الان دوران اشباعش تموم شده و بازار کاریش با این ساخت و ساز بدک نباشه ولی ب طور کلی میگم فقط و فقط نسبت به علاقتون انتخاب کنین چون علاقه یه نیروی مهم واسه پیشرفته و هر چه قدر به رشتتون علاقه داشته باشین به همون اندازم توش موفقین چون سعی و تلاش و پیگیریتون بیشتر.من خودم اگه شخصا بخوام هزار بارم به گذشته برگردم مکانیک رو انتخاب میکنم چون واقعا علاقه مند به این رشتم و اصلا ازش خسته نمیشم
نه هر ماندنی،سکون است و نه هر رفتنی ،پویش...
که موج میرود به ویرانگی و بذر می ماند به تقلای رویش...
کلا گفتم معماری مناسبه حالا علاقه ندارین او بحثش جداست
مهندسی صنایع هم گرایش مختلفی داره ک تو یه زمینه اش اگه شرکت ها جدا از پارتی بازی و اینجور مسایل بخوان نیرو بگیرن ک میتونین وارد قسمت بازرگانی شرکت ها بشین.تو قسمت ایمنی صنعتی م ک بازم اگه اشتباه نکنم hse بهش میگن تمام شرکت ها طبق قانون جدید وزارت کار نیاز به حداقل یه شخص برای تنظیم و پیگیری موارد ایمنی از قبیل لباس کار ,محل استقرار کپسول , تجهیزات اطفا حریق وچگونگی انبار کردن مواد و ایمنی جرثقیل و...دارن ک اونم معمولا از بانوان انتخاب میکنن چون بازم شرایط حداقل حقوق مطرحه وحضور بانوان والبته اگه شرکتها نخوان قانون دور بزنن بدک نیست بازار کاریش.یه بخش دیگم از هست ک به استاندارد ها و 'گرفتن استانداردهاست خصوصا استانداردهای بین المللی و بازم بخصوص iso مربوط میشه ک بازم اونم بر میگرده به مهندسی صنایع و کار فوق العاده جالبیه ک تو ایران فقط بخش مستند سازیش رعایت میشه و عملا اجرایی نیست ولی اگه تخصص داشته باشین پول در آوردن ازش خوبه. مسایل ایمنی هم ک گفتم فقط مربوط به مسایله صنعتی نیستی و تمام شرکت ها چه غذایی چه صنعتی نیاز به یه هم چین شخصی دارن البته بازم بسته به سلیقه خودتون باید تو یه بخشش تخصصی وارد شین دیگه
نه هر ماندنی،سکون است و نه هر رفتنی ،پویش...
که موج میرود به ویرانگی و بذر می ماند به تقلای رویش...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)