نودل 2 بسته . سینه مرغ 2 عدد . بادام زمینی 1/2 لیوان . سیر 2 حبهسس سویا 3 قاشق غذاخوری . پیازچه مقداری برای تزیین . نمک و فلفل مقدار لازمطرز تهیه : ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید. سینه های مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ؛ سیر خرد شده و تکه های مرغ را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند سپس سس سویا ، بادام زمینی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا زمانی که آب غذا کشیده شود. پس از اینکه آب غذا کشیده شد نودل آبکشی شده را اضافه کنید و کمی روی حرارت متوسط هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید و بهمراه پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)