راستش من خیلی رفتم به فکر.این مجله قراره به چه کسانی کمک کنه؟جمع اوری این اطلاعات به کی کمک میکنه؟هدف چیه؟و اینکه علاقه دارم یک نمونه از این نوع مقالاتو ببینم.ممنون میشم منو اگاه کنید
راستش من خیلی رفتم به فکر.این مجله قراره به چه کسانی کمک کنه؟جمع اوری این اطلاعات به کی کمک میکنه؟هدف چیه؟و اینکه علاقه دارم یک نمونه از این نوع مقالاتو ببینم.ممنون میشم منو اگاه کنید
سلام
این مجله همانند دیگر مجلات تخصصی و علمی ، برای ارائه به عموم مردم که شامل دانشجویان ، متخصصان و ... هست می باشد ، که جهت ترویج و تبادل علوم می باشد . مسلما
اطلاعات هریک از شاخه های علوم هدف و رسالتی را بردوش خواهد داشت.
متاسفانه نمیتوانیم مقالات رو در اختیار شما قرار بدیم ، مقالات برای ارائه در مجله " طلوع دانش " که قرار است در نمایشگاه رسانه های دیجیتال در اختیار همگان قرار گیرد ، آماده می شوند .
خوشحال میشیم شما هم چنانچه مقاله ای در حوزه تخصصی خودتان داشته باشید در اختیار ما قرار دهید .
باتشکر .... موفق باشید
سلام
قابل توجه کاربران ، همکاران و مدیران گرامی و محترم
لازم به ذکر است تا پایان مهلت اعلام شده ، تنها 13روز باقی مانده است
لطفا در ارائه و ارسال مطالب و مقالات خود هرچه سریعتر اقدام فرمایید
باتشکر از همراهی شما
سلام
این مقالات حتما باید برای اولین منتشر بشن؟
چون مقالاتی دارم که قبلا در مجله های مجازی و حقیقی چاپ شدن
خواستم ببینم اونا رو میتونم بفرستم؟
بعد اینکه شعر هم میشه چاپ بشه تو مجله؟
و اگر اره چه شرایطی باید داشته باشه؟
شما میتونین مقالاتتون رو ارسال کنین ، حتی اگر در مجلات حقیقی چاپ شده است .
بله ، ما در قسمت ادبیات مجله هم اشعاری قرار خواهیم داد به نام خود شاعران گرامی .
شما میتونین در مورد چگونگی این موارد و ارسال آن با مدیر تالار ادبیات هماهنگ عمل کنید .
ممنون......موفق باشید![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ، روزتون به خیر :
می خواستم بدونم میشه از یک کتاب با اجازه ی نویسنده ی اون مطلب تهیه کرد و در اختیار شما قرار داد ؟
اګر امکان داره مدیر مسئول و سردبیر این مجله رو هم معرفی کنید و یه توضیح مختصری راجع بهشون بدید.
متشکرم.
ویرایش توسط "VICTOR" : 10th August 2013 در ساعت 06:03 AM
سلام منم مقاله کامل راکتور هم جوشی حالت جامدم رو می فرستم تو کنفرانس قبولش نکردند متاسفانه. سپاس.
ببخشید یک پیشنهاد دارم
می تونید پیش بینی کنید چه درصدی از جامعه (خردسال،کودکان و نوجوان،دانش آموز ، دانشجو ، نخبه ، بازاری و.....) از غرفه بازدید می کنه؟
چون شما اطلاعات مجله را در سن و نیاز اونا باید تهیه کنید من بیام یک مقاله خیلی عالی با نمایه isi براتون بفرستم براتون کاربردی نیستاما یک تصویر یا یک جمله شاید تاثیر بیشتری داره.
در ضمن شما اسم سایت هم فراموش نکنید نخبگان هست اگر چیزی که مربوط زیاد نمیشه چاپ کنید اعتبار و هزینه از دست می دیناااااا.
میشه رنج را انتخاب کنید تا بتونیم بهتر کمک کنیم مثلا فقط دانش آموزان و تا سطح نوجوان یا جوان یا بزرگسالان با خودتان هست فقط بگین در چه سنی.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
صفحات مربوط به تالار ادبیات در مجله طلوع دانش شامل چند قسمت از جمله اشعار سروده شده توسط کاربران عزیز سایت می باشد
در مورد موضوع اشعار هم در یک پست فراخوانی یرای ارسال اشعار عزیزان با موضوع "24 ساعت از جنگ" داده شد ولی در کل موضوعات آزاد می باشد
ممنون از همراهی عزیزان
سلام
ما بیشتر گروه سنی جوانان رو مدنظر داریم ، چون هم اسم سایت مرتبط هست و هم بیشتر افراد شرکت کننده جوانان ( در هر سطحی ) هستند .
درسته اسم سایت نخبگان هست و این رو هم مدنظر قرار دادیم ، مطمئنا تمامی این مطالب و مقالات کاربردی و از سطح خوبی برخوردار هستند .
باتوجه به اینکه گروه سنی مشخص شد ، در این مورد چه پیشنهادی دارین ؟
ممنونم از اینکه مطرح کردینموفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)