مواد لازم:

1- قسمت بیسكوییت كیك پنیر :
بیسكویت ساقه طلایی خرد شده یک و نیم فنجان
شكر یک چهارم فنجان
كره یک چهارم فنجان
2- مخلوط پنیر:
تخم مرغ 4 عدد
پنیر خامه ای یا پنیر فتا 200 گرم
شكر نصف فنجان
وانیل شكری یا رنده پوست یك پرتقال متوسط نصف قاشق چایخوری

نکاتی در مورد مواد لازم :

- بیسكویت ساقه طلایی باید خرد گردد، ولی نباید خیلی نرم شود.
- پنیر فتا، باید 3 تا 4 ساعت در آب بدون نمك بماند تا شوری اش گرفته شود.
- مقدار شکر موجود در مخلوط پنیر را بسته به ذائقه ی خودتان، می توانید کمتر بریزید.

طرز تهیه:

- مواد قسمت شماره یك (قسمت بیسکوییت کیک پنیر) را با هم مخلوط می كنیم تا كره كاملاً جذب مواد دیگر شود. سپس در یك ظرف نسوز كم عمق كه خوب چرب كرده ایم، پهن می كنیم و لبه های آن را بالا می آوریم.

- مواد قسمت شماره 2 (مخلوط پنیر) را با همزن مخلوط می كنیم تا فقط یكنواخت شود. بعد روی مخلوط قسمت یك، در ظرف نسوز می ریزیم و در طبقه وسط فر 180 درجه كه قبلا گرم شده، به مدت نیم ساعت می گذاریم.
- بعد از نیم ساعت، به مایع مخلوط پنیر چنگال می زنیم. اگر نچسبید، كیك پنیر شما آماده است.
- می توانیم روی کیک، بیسكویت خرد شده بپاشیم، یا میوه ی تازه ی نرم مثل توت فرنگی ، كیوی، موز روی آن بگذاریم و بعد در فر قرار دهیم.

توجه:


- چون بیسكویت كیك پنیر، شیرین است خیلی علاقه دارد به كف ظرف بچسبد، بنابراین باید ظرف خوب چرب شود.

- اگر کیک پنیر شور نیز دوست داشته باشید، می توانید از 50 گرم پنیر معمولی شوری نگرفته (روزانه) را به علاوه ی 150 گرم پنیر خامه ای استفاده کنید
parsianforum.com