مواد مورد نیاز :
تخم مرغ : 3 عدد
آرد سفید : 2 فنجان
روغن مایع : 1 فنجان
شکر : 2/3 فنجان
بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
خرمالو پوره شده : 3 عدد
گردو : ½ لیوان
جوز هندی : ¼ قاشق چایخوری

مراحل آماده سازی :
شکر و روغن مایع را با همزن کمی بزنید تا کمی سبک شود.
سپس تخم مرغ ها را یک دانه یکدانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود 1 دقیقه با همزن بزنید.
جوز هندی را نیز اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و مواد بالا اضافه کنید.
در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط کنید.
کف یک قالب 23 سانتی متری را با کاغذ کاهی یا روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون آن بریزید.
در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت زمان پخت دهید.

نکته :
1 - کسانی که کیک های خیس و مرطوب را می پسندند،حتما این کیک را یکبار امتحان کنند.

2 - تزیین با روکش شکلات و برگ شکلاتی و کمپوت گیلاس می باشد.
منبع:پرشین وی