سينه مرغ پر شده با سبزيجات، تخممرغ آبپز و انواع پنير و مخلفات ديگر غذايي هميشه محبوب است. لازم نيست براي پر كردن رولت زياد فكر كنيد. در يخچال را باز كنيد تا ببينيد تقريبا از تمام مواد موجود براي پر كردن سينه مرغ ميتوانيد استفاده كنيد.
مجله زندگی ایده آل: سينه مرغ پر شده با سبزيجات، تخممرغ آبپز و انواع پنير و مخلفات ديگر غذايي هميشه محبوب است. لازم نيست براي پر كردن رولت زياد فكر كنيد. در يخچال را باز كنيد تا ببينيد تقريبا از تمام مواد موجود براي پر كردن سينه مرغ ميتوانيد استفاده كنيد.
مواد لازم برای 4 نفر:
- سينه مرغ بدون استخوان: 4 عدد
- هويج: يك عدد،خلالي
- تخممرغ آبپز: 2 عدد خردشده
- سيبزميني آبپز: يك عدد خلالي
- نخود فرنگي آبپز: يكچهارم پيمانه
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- روغن: 4 قاشق غذاخوري
نخودفرنگي: هم به عنوان سحري و هم در وعده افطار نخودفرنگي را فراموش نكنيد. اين منبع بزرگ انواع ويتامينهاي B1،B2،B6و B12 و نيز آهن و مواد معدني انرژي روزانه شما را فراهم كرده و خستگيتان را رفع ميكند.
سيبزميني: از ويژگيهاي اين گياه دوستداشتني كه مرتبط با ماه رمضان است، هضم آسان آن است، بنابراين براي وعده افطار مناسب است. سيبزميني باعث بالا آمدن ميزان قند خون بدن شده و در زمان افطار آن را تنظيم ميكند. در عين حال به عنوان تسكيندهنده زخم معده نيز شناخته ميشود.
120 گرم گوشت مرغ، 70درصد پروتئين مورد نياز بدن را برآورده ميكند، تمام اين ويژگيها در كنار قيمت مناسب و پخت سريع مرغ را به گل سرسبد وعدههاي غذايي ماه مبارك رمضان تبديل كرده است.
هويج: تنظيمكننده طبيعي قندخون، پايين آورنده كلسترول خون (قابل توجه كساني كه در ماه رمضان افزايش وزن و چربي پيدا ميكنند) و تقويتكننده سيستم ايمني.
تخممرغ: ارزش غذايي يك تخممرغ، برابر 30 گرم گوشت قرمز است، بنابراين بايد حتما در برنامه غذايي ماه مبارك رمضان قرار بگيرد، اما توجه داشته باشيد كه نيمرو و املت باعث تشنگي ميشود پس بهتر است آبپز و با كمي نمك و آبليمو خورده شود.
مرغ: آچار فرانسه پروتئينها، با اينكه نيازهاي انرژي بدن را به خوبي تامين ميكند اما فاقد كلسترول بد و چربيهاي بالاست.
1- رولتها را ميتوانيد روي صفحه مشبك كباب كنيد. اما بايد حرارت قوي و بدون شعله باشد تا رولت مغزپخت شود.
2- رولت مرغ را با سيبزميني سرخ كرده، برنج، پاستا و انواع سس و سالاد ميتوانيد به عنوان غذاي اصلي يا پيشغذا سرو كنيد.
روش تهيه:
1 - سينههاي مرغ را داخل كيسه فريزر قرار داده و با وردنه بكوبيد تا ضخامت آن به 3 ميليمتر برسد اما پاره نشود. اين كار را بايد به آرامي انجام داد.
2 - سينههاي مرغ را نمك و فلفل پاشيده و چرب كنيد. داخل هر سينه را با هويج، تخممرغ، نخود فرنگي و سيبزميني پر كرده و روي آن كمي نمك و فلفل بپاشيد.
3 - رولتها را پيچيده و با نخ پرك يا خلال دندان آنها را محكم كنيد. براي پختن رولتها 2 راه وجود دارد؛ يا 40 دقيقه آنها را در دماي 180 درجه سانتيگراد در فر برشته كنيد يا بعد از سوراخ كردن بيرون آن رولتها را در سس گوجهفرنگي بپزيد و سرو كنيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)