سلام من دنبال کسی که بهم در بار ضد رادار کردن بتن کمک کن
farhad_sh_2014@yahoo.com
سلام من دنبال کسی که بهم در بار ضد رادار کردن بتن کمک کن
farhad_sh_2014@yahoo.com
سلام، معمولا کسی تلاش نمی کند عوارض زمینی مثل تاسیسات ساختمانی را ضد رادار کند! چون گیرنده رادارها در هنگام دید پائین، نویز بازگشتی زیادی دریافت می کنند و پردازش سیگنال سریع و موثر جهت مجزاسازی اطلاعات ارزشمند از اطلاعات مربوط به پستی و بلندیهای معمولی بسیار مشکل است. لذا پوششهای ضد رادار بیشتر برای پرنده ها و شناورهای متحرک استفاده می شوند.
اما به هر حال، راه حل، احتمالا استفاده از نانو ذرات مغناطیسی/الکتریکی در ترکیب بتن است. همچنین برای کاهش rcs، باید از ماده ای محکم ، مناسب و جاذب امواج رادار به جای آرماتور فلزی در بتن استفاده کرد (مثلا مانند نمونه ای که در ساخت کابلهای فیبر نوری هوائی استفاده می شود). به جز این، باید سطوح بتن را تخت و با زوایای غیر عمود طراحی کرد (ماکتی کوچک مقیاس از آئینه از نمونه اصلی بسازید و بعد در مقابل آن قرار گرفته و با نور یک چراغ قوه آن را تست کنید، هیچ انعکاسی از نور مستقیم چراغ قوه نباید مشاهده گردد)
ویرایش توسط نو آور : 20th August 2013 در ساعت 07:12 PM
خب چه عرض کنم
ضد رادار از نظر شما یعنی چی؟
هدفتون چیه؟
ضد رادار نداریم ما!
میخواین تو رادار دیده نشه؟
کجا میخواین مورد استفاده قراربگیره؟
معمولا در این موارد از پوشش های سطحی برای استیلت رادارگریزی استفاده میشه
فک کنم زوایای منفرجه باید باشه بیش از 90 و معمولا از 120 درجه استفاده می کنند.
شما اگر پوششی برای بتن بتونید به صورت لانه زنبوری تهیه کنید یا پوششی که امواج را جذب کند می تونید موفق بشین .
کار خوبی هست باید سرچ کنید.
می تونید از سایت دارپا و ... شروع کنید.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)