سلام و درود
ببخشید ببخشید یه سوال!
شبایی که نگهبان اسایشگاهم میبینم که بعضی از دوستان خرناس میکشن در حد تعداد تردد موشهای دزفول و اندیمشک در سطح شهر!
حالا میگم خرناس دارویی چیزی نداره احیانا یا باید محکم بزنم کف پاشون و بیدارشون کنم؟؟
سلام و درود
ببخشید ببخشید یه سوال!
شبایی که نگهبان اسایشگاهم میبینم که بعضی از دوستان خرناس میکشن در حد تعداد تردد موشهای دزفول و اندیمشک در سطح شهر!
حالا میگم خرناس دارویی چیزی نداره احیانا یا باید محکم بزنم کف پاشون و بیدارشون کنم؟؟
برای درمان زخم وعفونت معده چه دارویی استفاده می شود ومدت درمان چقدر است وبا چه روشی میتوان علت رفلاکس معده وسرطان معده وروده در مراحل اولیه را تشخیص دقیق داد سوال دوم کسی که قفسه سینه اش درد می کند ایا میتواند اندسکوپی معده انجام دهد وایا اگر زخم در جدارحلق باشد اندسکوپی معده باعث افزایش زخم نمی شود
ایا مصرف اسید فولیک قبل از بارداری ضرری ندارد می گویند طب سنتی این دارو را قبول نداره ومیگه باعث الزایمر در کودک می شود وایا مصرف قرص مدروکسی پروژسترون در زمان روزه گرفتن روزی 2 عدد ضرری برای معده نداره وایا درزمان مصرف این دارو باردار شویم ضرری برای جنین ندارد
پزشکان محترمه و مکرمه
حتما ما باید چهلم و سالمونم بگذره که یه پاسخی به ما بدین!
بدین منظور مراسمی جهت چهلمین روز درگذشت حاج سید بوووق در ضلع شرقی فرهنگسرای حاج سید بوووق برگزار و به شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا می گردد
مهلت ثبت نام از الان تا آخر
این وسط با احساسات ما بازی شده![]()
سلام
خروپف کردن میتونه علل مختلفی از جمله خوابیدن به پشت و قرار دادن بالش کوتاه زیر سر و یا بالش خیلی بلند و چاقی و ... باشد.
برای حل مشکل اولین راه کار اینه که موقع خروپف کردن فرد جابجا بشه یعنی مثلا به پهلو بخوابه ....اگر بالش کوتاه زیر سر قرار میدن بهتره ارتفاع بالش کمی بلند تر بشه تا سر بالاتر قرار بگیره و زبان به ته حلق نیفته.... افرادی که چاق هستند چربی های دور گردنشون میتونه با فشاری که وارد میکنه باعث چنین اتفاقی بشه ....مصرف سیگار و یکسری داروهای آرامبخش هم میتونه باعث بشه
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
مصرف اسیدفولیک در زنان باردار توصیه میشه از سه ماه قبل از بارداری آغاز بشه و تا ماه چهارم ادامه پیدا کنه بعد از اون هم مصرف آهن و مولتی ویتامین آغاز بشه و تا سه ماه بعد از زایمان ادامه پیدا کنه
فولیک اسید به میزان 80 درصد از ناهنجاری های لوله عصبی در جنین جلوگیری میکند.
برای کاهش عوارض میتونید قرص رو با معده پر مصرف کنید
از اونجایی که دارو میتونه باعث اثرات نامطلوب بر جنین بشه به محض اطلاع از بارداری اونو قطع کنید
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
سوال : من برای درد معده وحالت تهوع به دکتر مراجعه کردم که یک امپول متوکلوپرامید ویک امپول رانتدین سفید رنگ تزریق کرد که بعد از تزریق 5 دقیقه بعد دچار حالت تهوع شدید وبیقراری وتعریق فراوان وسردی بدن شدم ویک روز به این حالت بودم تا خوب شدم علت این حالت از چه بود ایا امپولها خراب بود یا درست تزریق نشده بود وایا ممکن است به بدنم اسیب رسیده باشد
سلام علیکم ایا استفاده از اسباب بازی ساخت چین ضرری برای بچه دارد؟ وایااستفاده ازلوازم اشپزخانه وغذا خوری کشورهای مانند چین وانگلیس وامریکا وغیره ضرری ندارد ومورد تایید وزارت بهداشت است وکنترلی روی ان صورت میگیرد ؟
سلام بر عزیزان
این امکان هست که توی چای هم ترکیباتی باشند که باعث دگرگون حال شدن فرد بشه یا ایجاد این حالت رو میشه انتصاب داد به مواد افزودنی چای توسط کارخونه ها؟
چون در همه موارد این اتفاق مشاهده نمیشه
ببینید این حالت علل مختلفی میتونه داشته باشه از جمله چاقی،بزرگ شدن لوزه ها و بدخوابی و..... که باید علت زمینه ای مشخص بشه تا باعث از بین رفتن این مشکل بشه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)