با سلام
از تمامی دوستانم به ویژه از روانشناسان محترم میخوام مطالب ( ارسالی) زیر بخوانند و راهنمایی های لازم را بیان فرمایند
با تشکر
ضمن عرض سلام و ادب و احترام حضور
روانشناس محترم، آقای محمد نظری گندشمین
تعدادی سوال مطرح فرمودید که اکنون به آنها پاسخ میدهم.من خانمی 21 ساله هستم و از آنجایی که فرزند آخر خانواده هستم ، رفتار آنها با من موجب گردیده که همیشه یک احساس کودکانه داشته باشم به گونه ای که علی رغم اینکه مطالعات بنده از آنها بیشتر بوده و چنانچه اغراق و یا خودستایی نباشد در بسیاری از مسایل از درک بالایی برخوردارم لکن نمیتوانم با گفته هایم، دانسته هایم را اثبات کنم، گویی فن بیام مشکلی داشته باشد که افکارم را نمیتوانم به زبان آورم و در نهایت به گونه ای میشود که به دلیل سن کمتر من ، دیگران سخنان مرا جدی نمیگیرند و لکن همیشه هم به حرفهایم میرسند و نتیجه اش را میبینند ولی هیچ گاه نتوانستم آنگونه که مایلم با اقتدار صحبت کنم.من دوست دارم انسان مقتدری باشم، انسانی دارای ثبات شخصیت میخواهم این صفات را تقویت کنم خواهرم همیشه شخصیت مرا تخریب میکند و تلقین منفی میکند.و بقیه هم آنقدر مرا کودک به حساب آورده اند که گاهی خودم نیز باورم میشود و مانند بچه ها و با لحنی کودکانه سخن میگویم و گاهی بزرگ و جدی میشوم در حالی که تمایل دارم همیشه با یک لحن و متناسب با سنم سخن بگویم .خیلی ها میگویند z.r بیشتر از سنش میفهمد حتی روزی یکی از اساتیدم به من گفتند میدانی چه میخواهی بگویی اما نامشخص صحبت میکنی! ولی خانواده ام گویی این جملات را قبول ندارند و تقویت مثبت برای رفتار کودکانه من هستند،.........
موضوع دیگر اینکه عده ای از افراد در اولین برخورد(که مهمترین برخورد هم هستش) با بیانشان همه را متحیر و مجذوب خود میسازند ، حتی ممکن است چهره جذابی هم نداشته باشند لکن من در صحبت و رفتار اجتماعی خود احساس ضعف میکنم تمایل دارم رفتار اجتماعی و لحن خود را ارتقاء بخشم و انسانی تاثیر گذار باشم.به این خاطر که در زندگی خود با افراد زیادی معاشرت عمیق نداشته ام و فقط به طور مثال سلام و احوالپرسی های دانشجویی بوده و روابط فامیلی عمیقی نداشته ام ، نتوانسته ام رفتار اجتماعی(که در ارتباط با دیگران شکل میگیرد) را تقویت نمایم و تقریبا به فردی جمع گریز مبدل شده ام در حالی که دوست دارم به جای سکوت و کناره گیری در جمع موجودی اجتماعی باشم و با دیگران به راحتی ارتباط برقرار کرده و صحبت نمایم .کتابهای فراوانی در این زمینه ها خوانده ام لکن موثر و دایمی نبود در اصل تمام زندگی من در مطالعه کتاب خلاصه شده و هر چند مطالعه کتاب لازم است لکن کافی نیست و دسته ای از مسایل را باید در معاشرت با دیگران آموخت .وقتی با دیگران صحبت میکنم منظورم را متوجه نشده و یا حتی بر عکس آن را متوجه میشوند و این موجب برداشتهای نادرست میشود ، لذا دوست دارم لحن صحبت خود را تغییر دهم.
موضوع دیگر در رابطه با صفت جذابیت است .بسیاری از دوستانم میتوانند دیگران را به خود جذب کنند ، فرد مورد علاقه شان را به خود جذب کنند و در نهایت دیدگاه مثبت دیگران را نسبت به خود داشته باشند لکن 2 مسءله وجود دارد:اول اینکه رفتار دیگران با من مرا به این فکر واداشت و این احساس را به من داد که از این جذابیت برخوردار نیستم ، بسیاری از دوستانم چهره زیبا ندارند لکن جذابیت دارند و من برعکس این ماجرا دلیلش را در مسءله دوم میدانم و آن این است که همیشه در مقابل آقایان رفتار تهاجمی به خود میگیرم و این بر میگردد به دیدگاه منفی من از آنها و در زندگی تنها از 1 مرد خوشم آمد که قصه اش مفصل است... لذا تمایل دارم جذابیت های ودخترانه داشته باشم.حال خواسته من از شما این است که مرا راهنمایی نمایید تا شخصیت با ثبات ، مقتدر، جذاب ، و در عین حال مهربانی داشته باشم.امیدوارم متوجه منظورم شده باشید، از لطف شما کمال تشکر را دارم.
شما چه فکر می کنید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)