یکی از دوراهیهای زندگی وقتی است که نمیدانید در شیشهای مقابلتان را باید «بکشید» یا «فشار دهید»!!
من موندم این مخترع نون تافتون چه فکری کرده این همه سوراخ گذاشته رو این نوون؟؟؟ یه لقمه درست حسابیم نمیشه
گرفت همش نشت میکنه!
دیدن یه سوسک توی اتاق خواب درواقع مسئله خاصی نیست مسئله خاص از اونجا شروع میشه که : سوسکه ناپدید میشه
یه زمانی بهمون میگفتن "یه دقیقه از اون اینترنت لامصب بیا بیرون میخوام تلفن کنم
ما از اون پیرمرد، پیرزنای بی آزاری میشیم که حوصله ی کسی رو سر نمیبریم ! یه لپ تاپ بهمون بدن همه چی حله
تا حالا دقت کردین وقتی برمیگردیم خونه و میخوایم اون چیزی رو که جا گذاشتیمُ برداریم ، با زانو و با زحمت زیاد میریم تو
خونه که فرش کثیف نشه ولی برگشتنش خسته می شیم با کفش از رو فرش رد می شیم
میدونید جمله ی"اوکی ... بازم دست درد نکنه"به چه معنیه؟؟همون مودبانه ی"خاک تو سرت ... بازم به هیچ دردی نخوردیه
یه قانونی هست که میگه :همیشه یه آهنگ توی پِلی لیستت هست که همیشه ازش رد میشی اما هیچ وقت پاکش
نمی کنی
یکی از کرمهای که علاقه دارم بریزم اینه که واسه یه فیلم زیرنویس فارسی بدم بیرون، بعد اول فیلم بنویسم این یارو
رو میبینی؟ آخر فیلم میمیره
کلا هروقت عجله داشتی باشی به چراغ های قرمز میخو ری !ولی اگه بخوای یه اس ام اس رو تا آخر بنویسی، همه چراغا سبز
میشه.
یکی از سرگرمی های پلید من اینه که توی جمع هدفون میزارم گوشم . آهنگ پلی نمیکنم. بعد گوش میکنم ببینم بقیه
راجع به من چی میگن...امتحان کنین جواب میده![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)