اگه میخوای قدرت امتیازیت اول بشه تو سایت, بله. نه تنها از خواب بلکه از خوراک هم واجبتره
اگه میخوای قدرت امتیازیت اول بشه تو سایت, بله. نه تنها از خواب بلکه از خوراک هم واجبتره
من اکثرا بعد از copy و paste عذاب وجدان میگیرم
در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...
هم نظر با دوستانم هستم،هم عذاب وجدان میگیرم هم وقتی با مطالعه همراه میشه خیلی هم مفید بوده،گاهی چیزایی تو ذهنم هست ولی نمیتونم بنویسم یا بگم ولی تو این کپیها پیدا میکنم و خوشحال میشم.
از اونطرف فکر میکنم نویسنده اصلی هم از اینطریق تونسته افکارشو منتشر کنه.
ولی کلا تو سایت نخبگان انتظار اینه که کپی پیست حداقل باشه.
آیا ما برای مسابقه copy و paste مطالب آمده ایم ؟
آیا این است روش دانشمند شدن ، تحقیق کردن؟
احساس میکنم ما چون زنبورهای کارگری ( کاربران ) هستیم
که در خدمت زنبور ملکه مادریم (سایت)؟
آیا هدف این است
که کل مطالب اینترنت رو بریزیم تو شکم سایت
مگر شدنیست به فرض شد آخرش چی؟
من اینجا آمده بودم برای محک زدن اندیشه هایم نه برای دیکته نوشتن
اندیشیدن ، نبضِ حیاتِ ذهن ماست
سلام
متاسفانه برخی از دوستان فکر نمیکنند که مطالب وب در دسترس عموم قرار دارد!
اما برخی از دوستان هم هستند که مطالب شب گذشته شبکه من . . و. . تو. . . قرار میدن به شکل بحث و نظر سنجی البته از این نوعش که فکر خودشون بوده (نمونش: بزرگترین شخصیت ایران رضا شاه;دی)
و اما واما دسته دیگه که موجبات شادی مارا هردم فراهم مینمایند اون هایی هستند که -دقت کنید- اون هایی هستند که مطالب که نه شبه هایی که چند سال پیش در فیس**بوک را کپی میکنند و به اسم روشن فکری خودشون به شکل بحث و نظر سنجی در سایت قرار میدن
از اقای نظری بابت ایجاد این تاپیک تشکر میکنم
I AM ADRENALINE
یه چیزی فراتر از کپی پیست هم داریم! اونم اینه که ببینی یه تاپیک زدن به اسم مقاله: مقاله! بعد بری توش ببینی لینک دادن به یه سایت دیگه! بعد توی اون سایت باید اون مقاله رو ۲۵۰۰ بخری! اونم مقاله ایی که از کپی پیست ی بیش نیست
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)