لطفعلی پورکاظمی در گفتوگو با فارس، با اشاره به علل سکتههای قلبی از جمله افزایش چربی خون به ویژه کلسترول اظهارداشت: در این زمینه چاقی و کم تحرکی، استرس، ژنتیک (استعداد ارثی)، سیگار، مواد مخدر، الکل و برخی علل ناشناخته نیز از دیگر علل سکتههای قلبی به حساب میآیند. وی همچنین به اغذیه مجاز و مفید برای قلب و مغز از جمله انواع میوهها و سبزیها، ماهی، مرغ، حبوبات، غلات و روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون اشاره کرد و افزود: ذرت، بادام زمینی، اغذیه آب پز و پختنی، لبنیات کم چرب یا بدون چربی نیز از جمله اغذیه مجاز و مفید برای قلب و مغز هستند.پورکاظمی در ادامه به انواع غذاهای غیرمجاز برای بیماریهای قلبی و فشارخون و چربی خون بالا از جمله نمک، گوشت قرمز، اغذیه سرخ شده و پرچرب، پیتزا، همبرگر، سوسیس، کالباس و لبنیات چرب نیز اشاره کرد و گفت: استرسهای روزمره نیز میتوانند از طریق افزایش فشارخون عاملی برای سکته باشند.رئیس فدراسیون پزشکی و ورزشی ایران تصریح کرد: افراد باید در طول شبانه روز علی رغم مشکلات فردی و اجتماعی باید شاداب و خندان باشند تا تنشهای زندگی سبب مرگ آنی یا سکته آنان نشود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)