شیرینی این سوپ مربوط به هویج و تندی آن مربوط به زنجبیل است.زمان تهیه: 10 دقیقهزمان پخت: 20 دقیقهمواد لازم برای 4 نفر:
هویج نیم کیلوپیاز متوسط یک عددکرفس خرد شده یک شاخهزنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوریآب مرغ 5 پیمانهکره یا روغن زیتون 3 قاشق غذاخورینمک به مقدار لازمپوست رنده شده و آب نصف یک عدد لیموطرز تهیه:
* کره یا روغن زیتون را درون ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.* پیاز، کرفس، هویج و نمک را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند.* زنجبیل را به محتوای ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگر آن ها را تفت دهید.* آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و بگذارید مواد داخل ظرف با حرارت کم بجوشند.* با استفاده از یک همزن، سوپ را به صورت پوره درآورید و به آن پوست و آب لیمو را اضافه کنید.* پس از این که کمی خنک شد آن را درون کاسه های کوچک تر بریزید و میل کنید.همشهری آنلاین - شهره فرجیگردآوری پرتال آکاایران
علاقه مندی ها (Bookmarks)