مواد لازم:برای ۶ نفر: قارچ ورقهای خرد شده ۳۰۰ گرم/ پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد/ ماکارونی فرمی ۱ بسته (یا اسپاگتی یا تالیاتلی، بسته به ذائقه خودتون)/ خامه ۲۰۰ گرم/ سیر له شده ۲ حبه/ کره ۵۰ گرم/ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری/ شیرنصف پیمانه/ جعفری ریز شده ۴ قاشق غذاخوری/ روغن ۲ قاشق غذاخوری/ نمک و فلفل به مقدار لازم/ پنیر پارمسانبه میزان دلخواهطرز تهیه:پیاز را در روغن تفت داده و بذارید تا یه کم نرم بشه. بعد سیر را به اون اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت بدید. (شعله گاز زیاد باشه تا قارچ آب نندازه). خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و بههم بزنید تا یکدست بشه. بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. ماکارونی را درون آب در حال جوش که به آن نمک و روغن زدید، بریزید. پس از پخته شدن ماکارونی را آبکش کنید و بلافاصله با سس و قارچ مخلوط کرده و پنیر رو روش بریزید و سرو کنید. منبع: سایت سرآشپز
علاقه مندی ها (Bookmarks)