مواد لازم:برای ۳ نفر: برنج ۳ پیمانه/ سبزی ماهی ۳۰۰ گرم/ میگو حدود ۳۰ تا ۴۰ عدد بسته به سایز/ پیاز ۱ عدد بزرگ/ سیر ۴ حبه/ تمر هندی نصف بسته/ نمک و فلفل و آبلیمو و روغن و زردچوبه و ادویه به میزان کافی طرز تهیه:برای آماده سازی سبزی ماهی، پیاز و سیر رو خرد کنید و با روغن تفت بدید. سرخ که شد، سبزی رو به اون اضافه کنید و حسابی تفت بدید. بعد از اینکه سبزی سرخ شد، شیره تمر هندی رو از صافی رد کنید و روی اون بریزید. کمی نمک و فلفل و ادویه ماهی و زردچوبه بزنید. یه کم هم آب بریزید و اجازه بدید تا با شعله کم حدود ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا سبزی حسابی به روغن بیفته. برای پخت میگو، بعد از اینکه رگ کمر اونا رو در آوردید، یه قابلمه آب جوش بیارید، میگو ها رو تو اون بریزید. زردچوبه، نمک و فلفل و ادویه و کمی آبلیمو بزنید و به محض اینکه میگوها جمع شدند، اونا رو آبکش کنید و وقتی آب سبزی کشیده شد، قاطی سبزی ماهی کنید و با اون هم کمی تفت بدید تا مزه سبزی به خورد میگو بره. برنج رو جداگانه آبکش کرده یا به صورت کته آماده کنید، بعد مواد رو روی برنج بذارید تا دم بیاد. موقع سرو قاطی کنید. منبع: سایت سرآشپز
علاقه مندی ها (Bookmarks)