مواد لازم:
برای ۳ نفر‬: ‎‫برنج ۳ پیمانه/‬ ‎‫سبزی ماهی ۳۰۰ گرم/‬ ‎میگو حدود ۳۰ تا ۴۰ عدد بسته به سایز/ ‎پیاز ۱ عدد بزرگ/ ‎سیر ۴ حبه/ ‎تمر هندی نصف بسته/ ‎نمک و فلفل و آبلیمو و روغن و زردچوبه و ادویه به میزان کافی ‎طرز تهیه:‎برای آماده سازی سبزی ماهی، پیاز و سیر رو خرد کنید و با روغن تفت بدید. سرخ که شد، سبزی رو به اون اضافه کنید و حسابی تفت بدید. بعد از اینکه سبزی سرخ شد، شیره تمر هندی رو از صافی رد کنید و روی اون بریزید. کمی نمک و فلفل و ادویه ماهی و زردچوبه بزنید. یه کم هم آب بریزید و اجازه بدید تا با شعله کم حدود ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا سبزی حسابی به روغن بیفته. ‎برای پخت میگو، بعد از اینکه رگ کمر اونا رو در آوردید، یه قابلمه آب جوش بیارید، میگو ها رو تو اون بریزید. زردچوبه، نمک و فلفل و ادویه و کمی آبلیمو بزنید و به محض اینکه میگوها جمع شدند، اونا رو آبکش کنید و وقتی آب سبزی کشیده شد، قاطی سبزی ماهی کنید و با اون هم کمی تفت بدید تا مزه سبزی به خورد میگو بره. ‎برنج رو جداگانه آبکش کرده یا به صورت کته آماده کنید، بعد مواد رو روی برنج بذارید تا دم بیاد. موقع سرو قاطی کنید. منبع: سایت سرآشپز