[QUOTE=shiny7;462941]
[QUOTE=mehdikhanmohamadi;494556]
ببخشید متنتون دیده نمی شه!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
سلام عزیزم. بهتره بگم. عالی.... اما چون من شخصا اهل این لباس پوشیدن نیستم ومعمولا محجبه میپوشم. نمیتونم نظر خاصی بدم..
اما یکم دامنش بلند کنی و استین 3 ربع کنی احتمالا بتونم بوشمش![]()
معماری یک ورزش در مسافت طولانی است.
شما فکرتان را بر روی آن میگذارید و ۳۰ سال با آن همراه میشوید، تا اینکه کمکم در این رشته راه میافتید.تام مین
نظرت چیه تاپ ش چرم سفید باشه با حلقه های فلزی طلایی یا نقره ای توش استفاده بشه![]()
ولی واقعا ذهن خلاقی داری
کارت قشنگه .
فقط اگه من میخاستم بدوزمش
تاپ چرم میدوختم و چون تاپ و دامن به هم متصلن سعی میکردم یه جوری باهم ست شن
یا یکم حریر روی تاپ میدونم و طرح میدادم
یا یه طرح قرمز روش نقاشی میکردم
در هر صورت یه جوری هماهنگش میکردم
بعدم سعی میکردم تاپ از اون قسمت بالا که چین میخوره از پایین دیگه کشیده نشه و چین نخوره . چون اون قسمت بالاتنه خیلی تو چشم میزد و بد میشد
و یعقه لباس یه حالتیه که دیگه گردنبند نمیشه پوشید . پس یعقه حتما روش کار میکردم . سنگ دوزی یا روبان دوزی یا کریت قشنگش میکنه![]()
سلام شاینی عزیزم
ممنونم از دعوت شما
طرح زیبات مثل همیشه خلاقانه و متفاوته
و حالت فانتزی و دخترونه داره فقط به نظر میرسه اگر از صندل یا کفشهایی که حالت تمام بند تا کمی بالای ساق باشه بیشتر با لباس ست میشه چون به نظرم میرسه طرح کفش کمی از حالت فانتزی به سمت رسمی گرایش داره البته این نظر شخصی منه باز هم شما صاحب نظر و استاد ما هستید
تلفیق حریر باعث بیشتر فانتزی جلوه دادن طرحت شده و جذابیت بیشتری به طرح داده
فقط میخواستم بدونم آیا اگر دامنت حالت اندامی و جذب داشته باشه و با حریر روش دیزاین بشه هماهنگی بیشتری با بالاتنه پیدا میکنه؟؟؟؟؟
یعنی دامن چین دار طبقه ای نباشه مثلا طرح دامنهای کوتاه فانتزی که با دیزاینی از حریر داشته باشه
البته این یک سوال بود که به ذهنم رسید ...
باز هم ممنونم خلاقیتت خیلی خوبه
موفق باشی گلم![]()
سلام بر بزرگوار بانوی سایت خانوم الماس پارسی!
ممنونم بابت نظرات خوب و کاربردیتون!
و نظر لطفی که به من و ایده هام دارید!
راستشو بخواهید وقتی کشیدن طرحم تموم شد به ذهن خودمم رسید که اگه دامنش جذبم باشه شیک می شه!
ولی خب دیگه طرحو کشیده بودم و اینکه چند پله بودن دامن روی آستری گشاد به نظرم بامزه تر می شد!
به قول شما اگه می خواستم جذبش کنم نباید حریر پله پله بهش میدادم و با یه طرح دیگه دیزاینش می کردم.
به یکی از دوستامونم گفتم این یه طرح اولیست و از روش می شه هزار تا مدل دیگه با ریزه کاری های هنری اضافه کرد تا تکمیل و قشنگ تر بشه!
باز هم یک دنیا ممنون به خاطر نظراتتون خانوم!![]()
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)