سلام دوستان
نظرتون درباره ی آواتار من چیه؟
چند بار خواستم عوضش کنم اما گفتم شاید دیگه منو نشناسند...
حالا قشنگه؟
آخه من تاحالا هرجا که عضو شدم آواتارم همین بوده!
سید علی لب تر کند , جان را فدایش میکنم!
از نظر بنده آواتار بیشتر معرفی کنندۀ درونیات فرد هست ینی همون آرمانها و علایقش.و میتونه معرف بخشی باشه که فعالیت میکنه یا در ارتباط با رشته اش باشه. اوایل آواتارم در ارتباط با صنعت بود که بعد عوضش کردم. یکی از عزیزان هم ازم خواستن که عوضش کنم و صنعتی نباشه. اما در کل من دلیلی برا انتخاب نام کاربری و عکس پروفایل و آواتارم دارم.
عکس پروفایل بنده گنبد مولا امام رضا(ع) است که یه سمتش یه شاخه گل داره و یه کبوتر به سمت حرم در حال پروازه. چون در کنار هر پستی آواتار نمایش داده میشه درواقع این پست از پروفایل سرچشمه میگیره که خونۀ فرد شناخته میشه؛ این کبوتر آواتار ما همون کبوتر در حال پرواز روی گنبد مولا در پروفایلم حساب کرده ام که جهت حرکت اون کبوتر به طرف گنبد و جهت حرکت این کبوتر به سمت بیرون است که نشون میده این کبوتر یه گلی رو از حرم برداشته و میاره به سمت تاپیک مورد نظر که قراره پستی ارسال بشه. درواقع اینو به این جهت گذاشته ام که همیشه یادم باشه که وقتی احساساتم درگیر شد از جوابگویی صرف نظر کنم و بعد از فروکش شدن حس چه ناراحتی و چه خوشحالی پست رو ارسال کنم یعنی از دخالت نفس جلوگیری کنم چون پستی که حکم گل رو داره باید تا حد امکان مطابق با حقیقت باشه و از نفسم پیروی نکنه. برا همین خیلی اتفاق افتاده که خواسته ام فورا جواب بفرستم صبر کرده ام و رفته ام بعده چند دقیقه اومده ام و با آرامش جواب داده ام.
بعد آواتارم نماد دوستی است.
ویرایش توسط عبدالله91 : 18th July 2013 در ساعت 10:25 AM
سلام
اوارتا آقا عبدا... خیلی جالبه ....کبوتر که هر وقت میبینم یاد مشهد الرضا زنده میشود وسلامی به آقا....
احسنت به این انتخاب...![]()
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
بنظر من هم آواتار آقا عبدالله خیلی خاصه بطوریکه فکر نکنم هیچوقت از ذهنم پاک بشه...
![]()
سید علی لب تر کند , جان را فدایش میکنم!
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)