سلام...
كسي آماري از تعداد كشته شدگان جنگهاي 20 سال اخير آمريكا به طور مجزا نظاميان و غير نظاميان ميتونه پيدا كنه...
البته اونايي كه زبان خارجه بهتري دارن راحت تر پيدا ميكنن...
سلام...
كسي آماري از تعداد كشته شدگان جنگهاي 20 سال اخير آمريكا به طور مجزا نظاميان و غير نظاميان ميتونه پيدا كنه...
البته اونايي كه زبان خارجه بهتري دارن راحت تر پيدا ميكنن...
همه انسانند معلومه از نظر من در وجود هرکس حداقل به اندازه یک سر سوزنانسانیت
وجود داره وحس میشه
بگذریم که کمرنگ شده اما هنوز هم میشه توی دنیا حس اش کرد همه جا!
حالا هرجا که یکی گفته بده که مردمش هم بد نیستن!!!!
مثلا میگن آمریکا بده!!!این به این معنی نیست که مردمش دن یعنی هیچکی تو آمریکا قلبش پاک نیست؟؟
وااااااااااااا؟؟
همچین تیترهایی شور و شعف عجیبی را در من حاصل مینومایداهل فن خودشون تا ته ماجرارو گرفتن
من هرچی فکرشو میکنم این مطلب رو تو فیسبوک چند سال پیش دیدم
![]()
I AM ADRENALINE
جالبه میرن یه کشوری رو اشغال میکنن
بعد به بچه ها کارو میدن و بهشون محبت میکنن و از بی امنی نجاتشون میدن
خب وقتی به یه کشوری حمله میکنی خودت داری اون کشور رو نا امن میکنی چون نیروهای انتظامی و نظامی اون کشور رو از بین میبری و منحل میکنی همه ی دولت اون کشور رو ساقط میکنی
کلا اون مملکت تعطیل میشه و فقر و بدبختی همه جارو میگیره
اینا اشک تمساحه
محبت گرگه
اینا عکسای تبلیغاتیه
اون اصلحس تو دست سرباز امریکایی تو خیابون افغانستان - درحال هرکاری هم باشه کل تصویر نشون دهنده ی جرمه
حالا کنار اصلحه یه گل هم بگیره دستش!
بگه گل رو واسه هدیه اوردم بدم به یه فرد افغان !! به این میگن عوام فریبی و ببخشید ببخشید - خر کردن مردم!
وقتی آتیش بیاد تر و خشک نمیکنه همه رو میسوزونه.
به قول دوستان وقتی 90% این سربازان بی رحمانه کشتند (زندان ابوقریب) 10% دیگه تو اونا محو میشن خب.
ولی در هر صورت انسانیت هنوز تو یه عده وجود داره.
در مورد آمریکا منظور فقط سران آمریکا هست . مردمش خیلی هم خوبند . یک هستن :d
اما در مورد اسرائیل هم مردمش هم سرانش مزخرفند
من مصاحبه با مردم اسرائیا رو ( اونم نه از تلویزیون ایران ) دیدم ، که مردمش آرزو داشتند اسرائیل به ایران حمله کنه . مطمئنا منظور از حمله هم ، حمله به مردم و سران ایران هست !!!
اسرائیل فلسطین رو داغون کرده . به روی مبارک خودش هم نمیاره . خودش در حال کشتن آدم هاست . اما از کشورهای دیگه میخواد مثل یه پسر ( یا دختر ) خوب سرشون به گریبانشون باشه و خفه شن .
کلا کشور کثیفی هست
پیــش صاحب نظران مـلک سلـیمان بـاد است ,,, بــلکه آن است سلــیمان کـه ز مــلک آزاد است
دوست من اینطوری هم نیست . نمیشه گفت کل نیروهای ارتش آمریکا یه مشت آدم فلان فلان هستند !
اون ها هم مثل من و شما آدمند . مطمئنا کل این تعداد نیرو برای به هم ریختن نظم یه کشور نرفتن و از آدمکشی لذت نمیبرن ! یه ذره هم در نظر بگیر . شاید خیلی هاشون مجبور بودن . حالا به هر دلیلی . شاید نیاز مالی داشتند ، یا هرچیز دیگه
شاید بعضی هاشون به این صورت که شما میگید باشند اما نه همشون .
مقصر اصلی دولت آمریکا هست . نه یه مشت سرباز بیچاره !
پیــش صاحب نظران مـلک سلـیمان بـاد است ,,, بــلکه آن است سلــیمان کـه ز مــلک آزاد است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)