خب اگه همین عکسو بزاری جلو یه نفر بگیری تفسیرش کن از دیدگاه های مختلف بهش نگاه میکنه.بعضیا میرن تو حس و میگن وای این نشان از فرصت هست تو زندگی...بعضیا میگن کاش موفقیت اینجوری صاف میومد در اختیارمون...بعضیا میگن این عکس یعنی این پرنده در بهترین جای زندگیش ایتاده و ...
خب یکی میاد میگه:آخییییییییی اون ماهی گوگولی داره میره تو شکم اون پرنده قوبولی
یکی هم مثل شما خب شاید خوشش نیاد همچین تصویری ببینه...پس نمیشه توی یک جمع این چنینی مستقیم درباره اواتار صحبت کرد چون کاملا سلیقه ای هست....
و خب خداروشکر من ازون ادمای بی اعتماد بنفس نیستم که بگم قیافم بده...دماغم قوس داره ...لباسم مرتب نیست....خوش تیپ نیستم....
بله ابجی عکس خودم بود اما یهو تصمیم گرفتم یه عکس متفاوت بزارم تا ببینم چقد میشه سلیقه ی عمومی رو به راحتی بدست اورد...که خب به نظر راحت نیست
و اینکه چرا عکس خودم نباشه؟یکی اینکه اون عکس واسه 2 سال پیش بود.....عکس تکی و نزدیک ندارم هر جا میخوایم عکس بگیریم 6نفر چسبیدن به ادم.....
و مهمتر اینکه:من اینجوری فکر میکنم که عکس کنار پست های من توی سایت خیلی میتونه تاثیر بزاره روی متن هام.پس هر چی قشنگ تر و گیراتر باشه نگاه دوستان به متن هام هم با ارامش بیشتری انجام میشه چون اواتار یجورایی احساس ادم رو منتقل میکنه...
پس بهتر نیست زودتر از بحث اواتار بریم بیرون به خودمون نزدیک تر شیم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)