شارلوت آناناس
رولت مخصوص شارلوت:

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر 3/2 پیمانه

وانیل شکری 4/1 قاشق چایخوری

آرد الک شده 3/2 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 8/1 قاشق چایخوری

مارمالاد هویج یا پرتقال 2 پیمانه


طرز تهیه رولت:

زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. زرده رو با نیمی از شکر میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه.
سفیده رو هم جدا میزنیم. حین هم زدن شکر رو کم کم اضافه میکنیم.
زرده زده شده رو به سفیده اضافه میکنیم.
میزان آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم. دورانی از یک جهت با لیسک هم میزنیم در حدی که مایه یکدست بشه.
کف سینی مستطیل به ابعاد 30*40 رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم. مواد رو روی سینی میریزیم و روش رو صاف میکنیم.
طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 175 سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه میپزیم.
وقتی از فر در آوردیم، دستمال حوله ای آشپزخانه رو پهن میکنیم و روش پودر قند میپاشیم و تا رولت داغه باید روی دستمال برش گردونیم و با همون دستمال رول میکینم و توی یخچال به مدت 3 ساعت میذاریم.
بعد از این مدت، رولت رو باز کرده و روش مارمالاد یا خامه میمالیم و این بار بدون دستمال رول میکنیم و دوباره 3 ساعت دیگه میذاریم ببنده.
بعد از این مدت به اندازه 1 سانتی متر برش میزنیم.



کرم آناناس:

مواد لازم:

شیر 1 پیمانه

زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد

شکر 1 پیمانه

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

خامه 150 گرم

پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری

کمپوت آناناس 2/1 قوطی کوچک

آب کمپوت آناناس 3/1 پیمانه برای ژلاتین

طرز تهیه:

شیر رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد.
زرده رو با شکر و وانیل بزنید تا سفت و غلیظ بشه. این مایه رو خیلی کم کم به شیر اضافه کنید و برای 1 دقیقه روی حرارت بذارید تا زرده بپزه.
ژلاتین رو به روش بن ماری با آب کمپوت آناناس حرارت بدید و به مواد بالا اضافه کنید.
خامه رو با قاشق بزنید تا صاف بشه و کمی از مواد توش بریزید تا کم کم گرم بشه و به مواد بالا اضافه کنید. کمپوت رو هم اضافه کنید.

حالا ته ظرفی که میخواهید شارلوت اون شکلی بشه، کیسه فریزر پهن کنید و دور تا دور ظرف رو از رولت بچینید. فقط مواظب باشید که بین اونا فاصله نیفته!
بعد مایه آماده رو که از حرارت کاملا افتاده، آروم وسط رولت ها بریزید وبذارید یه کم ببنده و روش رو هم رولت بذارید و به مدت 12 ساعت تو یخچال بذارید تا ببنده.


****نکات:

*زرده رو اگه کم بزنیم، رولت چسبندگی پیدا میکنه و بوی زهم میگیره.

*اگر شکر یکباره به سفیده اضافه بشه، سفیده آب میندازه و فرم نمیگیره.

*رولت تا داغه باید برگردونید وگرنه میشکنه.

*اگر زرده یکباره به شیر اضافه بشه، دسر بوی زهم میگیره.

*زرده و شیر اگر بیشتر از 1 دقیقه روی حرارت باشن، زرده تو شیر میپزه و بریده بریده میشه.

*دستور کرم آناناس رو خودم درست کردم، توی دستور اصلی این شکلی نبود، ولی طعمش خیلی خوب شده بود. در واقع از "کرم باواریا" ایده گرفتم.