دسر هلو
هلو 4 عدد
توت سیاه 1 فنجان
شکر 3 قاشق سوپ خوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
شکر را با 1 فنجان اب روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود زنجبیل و کره را هم اضافه کرده کمی حرارت دهیم تا به غلظت مناسب برسد نباید
خیلی غلیظ شود
هسته ی هلوها را جدا کرده درون فویل که با کره چرب کرده ایم قرار داده
شاه توت ها را هم اضافه کرده بعد شربت را روی انها ریخته و فویل را میبندیم به صورتی که مواد از ان خارج نشود
توی فر با حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم
می توانیم با خامه فرم گرفته یا بستنی سرو کنیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)