طرز تهیه ژله طبقه ای
مواد لازم:
ژله=3 بسته رنگهای مختلف
میوه=بستگی به ژله داره(دلخواه)
طرز تهیه:
ژله را طبق دستور داده شده درست می کنیم.((برای داخل ایران)1 لیوان آب جوش 1 لیوان آب سرد)(شما می توانید به جای 1 لیوان آب سرد از آب همان میوه مربوط به ژله استفاده کنید.برای مثال:اگر ژله شما آناناس بود از یک لیوان آب آناناس استفاده کنید.)((برای خارج از ایران(آلمان)) 500 میلی لیتر آب جوش با 8 قاشق غذاخوری شکر. ولی شما می توانید از 250میلی لیتر آب جوش با 4قاشق غذاخوری شکر و250 میلی لیتر آب سیب استفاده کنید)و در ظرف مورد نظر می ریزیم و میوه هایی که با ژله مطابقت داره (اگر میوه ها هسته داشتند هستها را در می آوریم ) درون آن می ریزیم.ظرف را در یخچال قرار داده و می گذاریم ژله خود را خوب بگیرد و ژله بعدی را آماده می کنیم و روی آن به آرامی میریزیم و به همین ترتیب تا آخر.(ولی سعی کنید ژله هایی که انتخاب می کنید رنگهایشان با هم مطابقت نداشته باشد تا در ظرفتان معلوم شود)اگر دوست داشتید ژله را می توانید در ظرف مورد علاقه برگردانید,برای این کار شما باید,بعد از اينكه ژله بست ظرف را چند ثانيه در آب جوش قرار دهید و در ظرفي مورد علاقه بر مي گردانيم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)