یک لیوان نوشیدنی خنک بزرگترین نعمت در تابستان است. لذتی که بعد از ماندن در گرمای آفتاب با نوشیدن بهدست ميآيد قابل وصف نیست. ممکن است فکر کنید درست کردن نوشیدنی کار سختی است، اما اینطور نیست.
مجله سیب سبز: یک لیوان نوشیدنی خنک بزرگترین نعمت درتابستان است. لذتی که بعد از ماندن در گرمای آفتاب با نوشیدن بهدست ميآيد قابل وصف نیست. ممکن است فکر کنید درست کردن نوشیدنی کار سختی است، اما اینطور نیست. برای درست کردن نوشیدنیهای خوشمزه فقط کافی است تکنیک آن را بلد باشید.
آب شاهتوت
حدود نصف حجم پارچ مخلوط کن یخ بریزید. روی یخها یک استکان شکر و کمی آب بریزید و مخلوطکن را روشن کنید. بعد از چند دقیقه که یخها خرد شدند، 2 لیوان شاهتوت پاک کرده و شسته شده را به آن اضافه کنید و مخلوطکن را دوباره روشن کنید. بعد از یک دقیقه نوشیدنی خوشمزه شما آماده است.
آب هلو و زنجبیل
مقداری زنجبیل تازه را رنده کنید و در آب هلو بریزید. بعد از 4 ساعت که زنجبیل تهنشین و آب هلو دوباره شفاف شد، آن را صاف کرده و با حجم مساوی ماءالشعیر مخلوط کنید و در لیوان بریزید. میتوانید مقدار زیادی یخ و هلوی تازه در این نوشیدنی بریزید. این شربت هم به خاطر وجود هلو و زنجبیل طعم متفاوت و خاصیت خنککنندگی فوقالعادهای دارد.
شیر توتفرنگی
یک لیوان شیر را به همراه یک لیوان یخ و نصف لیوان شکر در مخلوطکن بریزید و مخلوط کنید تا یخها پودر شوند و مخلوط پف کند. سپس یک لیوان توتفرنگی به همراه یک لیوان بستنی ساده در مخلوط کن بریزید و بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. این نوشیدنی را میتوانید با تکههای توتفرنگی تزئین کنید.
شربت ویتامین C
یک پرتقال و یک لیموترش را آب بگیرید. یک سانتیمتر زنجبیل تازه را با یک قاشق عسل و یک قاشق شکر در غذاساز مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شوند. آن را با آب پرتقال و لیمو مخلوط سپس با آب سرد رقیق کرده و با یخ سرو کنید. میتوانید آن را با برشهای پرتقال تزئین کنید.
سکنجبین لیمو
4 لیوان آب را با 3 لیوان شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. وقتی شکر حل شد، چند برگ نعنای تازه را با نخ به هم ببندید و در مایع در حال جوشیدن بگذارید. وقتی شربت قوام آمد، یک لیوان سرکه سفید در آن بریزید. بعد از 3-2 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید. میتوانید آن را با آب و یخ رقیق کنید، با حلقههای لیمو پر کنید و سرو کنید.
آب زردآلو
برای تهیه هر لیوان نوشیدنی زردآلو به 4 عدد زردآلوی رسیده، یک قاشق غذاخوری شکر، نصف لیوان آب یخ و چند قطعه یخ نیاز دارید. هسته زردآلوها را بگیرید و آنها را در مخلوطکن بریزید. شکر و آب را هم اضافه کنید و آنقدر بزنید تا یکدست شود. سپس نوشیدنی را با یخ سرو کنید.
چای سبز نعنا با یخ
در یک قابلمه کوچک 2 سانتیمتر زنجبیل خرد شده را با 3 لیوان آب بجوشانید. حرارت را خاموش کنید، زنجبیلها را بیرون بیاورید و 3 چای کیسهای سبز را با 10 برگ نعناع در آن بیندازید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید خنک شود. لبه لیوانها را خیس کنید و در یک کاسه شکر بزنید. آنها را یخ پر کنید و چای را روی یخها بریزید.
شربت آلبالو
هستههای آلبالو را درآورید و یک لایه از آنها کف قابلمه پهن کنید. مقداری شکر روی آنها بپاشید و بعد لایه دیگر آلبالوها را بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالوها آب بیندازند و پخته شوند. آلبالوها را میتوانید برای آلبالوپلو کنار بگذارید و شربت باقیمانده را به همراه آب و یخ پودر شده سرو کنید.
هندوانه بستنی
هندوانه را تکهتکه کنید و هستههای آن را تا جايی که میتوانید جدا کنید. آن را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا به مرز یخ زدن برسد اما یخ نبندد. تکههای هندوانه را در مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید. وقتی هندوانهها خرد شد، آب هندوانه را صاف کنید و بعد دوباره برای چند دقیقه در مخلوطکن بریزید. چند اسکوپ بستنی در لیوان بگذارید و آب هندوانه را روی آن بریزید.
شربت آناناس
یک آناناس تازه را پوست بکنید و خرد کنید. آن را در آبمیوهگیری بریزید و از صافی رد کنید. آب آناناس را با یک لیوان آب و یک و نیم لیوان شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. وقتی شربت کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید، با آب سرد رقیق کنید و با یخ و تکههای آناناس سرو کنید.
لیموناد گوجهفرنگی
آب گوجهفرنگی پر از ویتامین C است. برای تهیه آن گوجهها را پوست بگیرید و در آبمیوهگیری یا مخلوطکن بریزید و بعد از مخلوط شدن آن را صاف کنید و هستههایش را بگیرید. بعد به ازای هر 3 گوجه فرنگی متوسط یک قاشق آب لیموی تازه و کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. این نوشیدنی را میتوانید با یخ و برگهای نعناع سرو کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)