سلام بزرگوار
ممنونم از پاسختون
البته گالن رو میشه یکبار خریداری کرد و پس از استفاده برای مراحل بعد در زمان استفاده درونش رو پر از آب کرد تا مشکلی برای حمل و نقل نباشه میزان آب داخل مخزن هم میتونه کم یا زیاد بشه....
در خصوص ورق استیل یو شکل فکر جالبیه هم از لحاظ نما و هم از لحاظ کارایی هایی که فرمودید فقط سوال من این بود که بر اثر پخت با زغال گرمای حاصل از کباب پز زغالیمون استیل رو داغ نمیکنه ؟؟؟؟
البته اگر کباب پز زغالی ما بصورت مجزا اسمبل شده باشه و بشه از میز جدا کرد تا حدی میشه روش بالانس کرد ولی اگر جدا شدنی نباشه حرارت ناشی از زغالها ممکنه به میز آسیب برسونه ....
باهاتون موافقم که تایپ کردن مطالب این پست با روان آدم بازی میکنه خصوصا این تشریحی که در سطر آخر قید کردید کباب زغالی خیلی آبدار و مغز پخت![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)