اتوبوس ها برای چند دقیقه استفاده میشند - افراد مسن هم بیشتر باید از تاکسی یا افراد دیگه استفاده کنند اما من یه اتوبوس جدید طراحی کردم که سبک و ساده و مدرنه و ارتفاعش کمتره و پله هاش کوتاه تر - مصرف سوختش هم خیلی کمه - ولی مشکل اینه هزینه ی طراحی کاملش انقدری هست که من گذاشتمش واسه پروژه های سالهای اینده!
کتابخونه های مکانیزه سالهاست که اختراع شدند
راجع به کابینت هم کاربردیتر کردنشون قابل اجراست با ایجاد صفحات متحرک پازلی زیرشون - اینطوری لازم نیست همه رو خالی کنی - یه خونه پازل رو جا به جا میکنی با جا به جاکردن پازلها روی کف قسمت دلخواهتو نزدیک میکنی و از کابینت خارج میکنی!
مثل پازل هایی که بچگی میخریدین و پلاستیکی بود شبکه شطرنجی که مربعها کنار هم حرکت میکردن و فقط یه خونه خالی بود
مشکل دیگه
نبووووود؟؟؟
ویرایش توسط حسین متقی : 15th July 2013 در ساعت 03:36 AM
سطل زباله رو براش راه حل دادن سیستم شوتینگ!! زباله - که تو ساختمونهای جدید میزاشتن(الان نمیدونم) از داخل خونه درشو باز میکنی اشغالارو میندازی بیرون میفته تو سطل زباله شهرداری که تو طبقه همکفه کنار خیابونه!
در رابطه با میز ناهار خوری چند نوع نگرش وجود داره که اصلیترینشون مجلل و مجلسی و شیک هست که خیلی سنگینه و بزرگ
و نگرش اسپورت و معمولی که خیلی راحت میشه چنین تغییراتی روش داد که رات قابل جابجایی باشه و طراحی های مختلفی براش ارائه شده
و نگرش صنعتی و نظامی هست که مثل میز ناهارخوری زندان سبک و ساده هست ولی خیلی بهتره که جا به جا نشه -تو زندگیهای جدید این مشکل هست که اینشکلی بشه !
تکنولوژی ای وجود داره به نام ups
که برق اضطراری برای کامپیوتر
یا برای کل ساختمان ذخیره میکنه
میتونین از پاساژ امجد روبه روی علائدین تهیه کنید!
راجع به خودکار هم 2تا خودکار ببرید
تازه خودکارایی هست که همه جا مینویسه حتی توی اب و در فضا و حتی برعکس - ساختش هم سخت نیست
همینهایی که لوله ی جوهرشون فلزیه و سر و تهش بستس!
بخرین و همراه داشته باشید چون خراب نمیشن به این راحتیا
خب این هم راه حلی داره
الان کیت هایی وجود داره که انقدر کوچک هست که تو سوئیچ ماشین جا بشه
این کیتها یه اهنربا و سیمپیچ دارند که بین هم لغذنده هستند
به یکی وزنه تعادل بسته شده و دیگری ثابته
با حرکت شما سوئیچتون که تو جیبتونه هم حرکنت میکنه و این حرکت با اون کیت تبدیل به برق میشه و باطری رو شارژ میکنه
اینطوری تقریبا هر 2سال یه بار هم شاید لازم نشه باطری رو عوض کنید
اونم برای اینکه باتری توش فاسد نشه!!
این تکنولوژی ها وجود دارند - فقط باید مشکلات رو بدونیم - دنبال راه حل بگردیم - و بعد یک نمونه و بعد مهندسی و بعد سرمایه گذاری و بعد تولید
ما تو ایران از این 6 مرحله 2 یا بعضی وقتا تا 3مرحله رو داریم ولی 3مرحله ی بعد رو....... هنوز تکمیل نکردیم!
پس تولیدی درکار نیست
برای کتابا - سونی یه نیمچه تبلت جدید زده که اندازه ی A4 هست و با یه قلم توش همه چیز میتونی بنویسی - درضمن تا الان فقط فرمت PDF ولی در اینده بقیه فرمتهارو هم میخونه
میتونی کتابارو با فرمت مورد نظر روش بریزی تا 4گیگ جا داره
با لبتاب و کامپیوتر و تبلتای دیگه و موبایل هم وصل میشه!
من خودم مشتری شماره یکش هستم
6ماهه منتظرم وارد بازار بشه هنوز نشده! قیمتش هم از موبایلای هوشمند کمتره - نمایشگرش هم جوهر الکترونی هست که مثل لبتاب و تبلت چشم رو اذیت نمیکنه و مثل کاغذه!
شستن جوراب هم مشکل کل مردم سراسر دنیاست که ماشین لباسشویی های کوچیکی اومده که به این درد میخوره!
من خودم راهنمایی بودم میخواستم یه چیزی شبیه ماشین لباسشویی کوچیک بسازم واسه جورابام ولی اصلا هیچی نمیدونستم! اونموقع اولین بار بود روی ماشین لباسشویی تحقیق کردم چطوری کار میکنه!! - یکی از اولین تحقیقام بود!
پمپ بنزین هم - ماشینتون الکتریک باشه و روی قسمتهایی از خیابون که به صورت القایی شارژ میکنن ماشینو حرکت کنید و با nfc هم پولشو خودکار پرداخت کنید در لحظه!
هنوز تا اونموقع که اینا به ایران برسه یه عمر شایدم 2نسل فاصلس!
پیدا کردن جای پارک که اگه پولامونو جمع کنیم و یه بنز بخریم خودش خودکار پارک میکنه و نیازی به من و شما نیست!
خودرو های جدید(2-3تاشون تو ایران تولید میشن) روی فرمونشون کلید کنترل صدا دارن و راحت صدارو کم و زیاد میکنین
من خودم یه بار به همین دلیل وسط رانندگی نزدیک بود نصف ماشینو به فنا بدم بره! چون باید خم شم به کلید روی ضیط برسم!!!
من توی این تاپیک نظرم این بود که راه حل ندیم و همه بیان مشکلات روزمره افراد رو بخونن و اون قسمتایی که با فردی موافق هستند و واسه خودشونم مشکل حساب میشه ,کمی درباره راه حلش فکر کنند و اگر خواستند در تاپیکی جدا درباره برطرف کردن اون مشکل ایده ی خودشونو بدن...
اما خب ما چون از مشکلات خیلی ریز شروع کردیم بعضی مشکلات فعلا غیر قابل حل هستند بعضی ها کوتاه پاسخ پس ازین به بعد هر کسی اگر خواست میتونه به مشکلات دوستان پاسخ بده با نقل قول.....اما فعلا سعی کنیم بیشتر هدف بیان مشکل باشه...
وقتی که ردیف عقب خودرو میشینیم و 2 نفر دیگه هم کنارمون هستند ,خواب رفتن توی اون حالت خیلی سخته مخصوصا که بعضی از خودروهای داخل صندلی ردیف عقبشون پشت سری بلند ندارن و گردن تکیه گاه نداره....![]()
سلام
من هم از شما بابت توجهتون تشکر میکنم
بله فکر بسیار خوبیه که از گالن های رایج بیست لیتری استفاده کنیم البته اگر بلند کردن و سوار کردنشون برای خانوم ها مشکل نباشه من هم به همین خاطر 10 لیتری رو عنوان کردم
دور اجاق کباب پز زغالی یک ورقه ی استیل پنج سانتی یو شکل وجود داره که اگر احیانا از طرف سینک آبی پاشید داخل یو شکل بریزه و به اجاق راه پیدا نکنه، بعد از آماده کردن زغال و گذاشتن کباب ها میشه یه درب نیم دایره شکل گذاشت روی اجاق که گرماش اذیت نکنه اینجوری کبابمون هم خیلی آب دار و مغز پخت از آب درمیاد، آخ که عجیب گشنم شد تا اینو تایپ کردم
![]()
I AM ADRENALINE
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)