دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 7 از 39 نخستنخست 1234567891011121314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 381

موضوع: آنچه که شمارا میآزارد

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

پیش فرض پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد

نقل قول نوشته اصلی توسط almas parsi نمایش پست ها
    سلام آقای متقی
    ممنونم از پاسختون
    اون اسپری که من دیدم آب نبود وچون حتی قطرات آب آثاری رو بر روی شیشه باقی میگذاشت چون برام جالب بود امتحان کردم
    وجود شوینده ها هم همیشه نوعی آثار ماتی به سطح میده
    فقط یادمه من وقتی ماده داخل اسپری رو تست کردن پایه آب بود یعنی هیچ نوع ماده چربی نداشت چون وقتی روی دستم تست کردم به راحتی با آب شسته میشد و از نوعی حلال خاص استفاده شده بود سبک کارش تقریبا چیزی مشابه اسپری های براق کننده لاستیک که بعد از اسپری کردن کف میکنند بود انگار محلول رو به صورت نوعی گاز یا حبابهای فشرده تبدیل میکرد و خیلی هم خاصیت لغزندگی داشت ولی ماده شوینده مثل کف شور و ... نبود
    چیزی که برام جالب بود محو شدن اثار این محلول بعد از 7 یا 8 دقیقه بود
    البته قیمت اون محصول تقریبا 6 سال پیش چیزی حدود 75 دلار بود
    و نکته جالبش این بود که هیچ آثار مخربی بر روی اشیا نداشت و در کاتالوگش بر روی عتیقه جات و زیود آلات حساس موارد استفاده داشت
    فکر میکنم یه جورایی مثل پولیش های براق کننده ولی غیر چرب و پایه آب باشه
    با تشکر
    خب اگر اونقدر موثر بوده
    همچین چیزی رو میشه تو پاککننده های صفحه نمایشگر پیدا کرد

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

2. 4 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

نقل قول نوشته اصلی توسط حسین متقی نمایش پست ها
    خب اگر اونقدر موثر بوده
    همچین چیزی رو میشه تو پاککننده های صفحه نمایشگر پیدا کرد
    احسنت فکر میکنم حدستون درست باشه
    البته قابل توجه عزیزانی که دوست دارند یک کار تولیدی پر سود و کم رقیب داشته باشند چون اطمینان صد درصد دارم هیچکس هنوز تو ایران تولید نکرده میتونه در صورت موفقیت در شروع کار انحصاری تولید بشه
    و به دلیل اینکه این سبک تولیدات خیلی حساسه باید دوستان در تهیه و بررسی و مراحل تولیدش تحقیقاتشون با دقت عمل لازم صورت بگیره تا هم درصد خطاشون پایین بیاد و هم بتونند بازار رو از آن خودشون کنند

4. 4 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .

یار همراه
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23074
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط حسین متقی نمایش پست ها
    مشکلی نداره - اتفاقا این هم مشکل خوبیه که مطرح کردین ولی حل کردنش نیاز به زیرساختهایی مثل نظارت صحیح و سرعت اینترنت بالاتر داره
    خرید اینترنتی
    این راه حلی هست که پیشرفته ترین کشورهارو از ساخت و تعمیر جاده ها و خیابونهای داخل شهرها راحت کرده
    ترافیک رو تا حدودی کاهش داده
    و همه هم از خریدشون راضی هستند
    اما تو ایران متاسفانه فروشگاه های اینترنتی هنوز اونقدر که باید پیشرفت نکردند به دلیل هزینه های سربار بالا و قدرت خرید مردم و فرهنگ مردم که هنوز با این پدیده همه اشنایی ندارن
    حتی همه نمیتونن از اینترنت استفاده کنند یا خیلی میترسند یا چیزی نمیدونن

یکم به این آقای mamadshumakher هم از این تفکرها یاد بدید ، راه دوری نمی ره . آقا mamadshumakher لطفاً یکم یاد بګیرید . ( ببخشیدا ، قصد جسارت نداشتم )

6. 5 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32625
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

یکم به این آقای mamadshumakher هم از این تفکرها یاد بدید ، راه دوری نمی ره . آقا mamadshumakher لطفاً یکم یاد بګیرید . ( ببخشیدا ، قصد جسارت نداشتم )
    چشم.

بارها پیش اومده با گوشی و تبلت و ... از تفریحا و مسافرت هامون فیلم برداری کردیم اما همیشه اونی که فیلم میگیره صداش از همه بلند تر و اونایی که از دوربین دور هستند صداشون ضعیف و نارسا هست....جای این میکروفون پایه دارا که تو فیلم سازی استفاده میشه خالیه.....قرار بود واسه مشکلات ایده ندیم...اما جالب میشد هر کسی یه میکروفن کوچیک داشته باشه و دوربین خودش صداهارو انالیز و تنظیم کنه...

8. 8 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    علوم تجربی
    ارسال تشکر
    13,004
    دریافت تشکر: 10,250
    قدرت امتیاز دهی
    27194
    Array
    solinaz's: جدید92

چند روزه پیش رفتم کلاسای جهش مدرسه

جلوی در مدرسه وایساده بودم وتو حال و هوای خودم بودم که یه دفعه دیدم یک پدر بزرگ محترم که در حال عبور از اونجا بود داره با من صحبت میکنه.....اصلا حواسم نبود که سرمو برگردوندم داره میگه:
    -دخترم چرا در طول سال درس نمیخونی که تابستونم بیای مدرسه!؟!؟
    اخه پدر جان مگه هر کس فرم مدرسه رو تو تابستون پوشیده این معنیو میده که روفوزه شده!!!!(با این "ز" هست؟؟؟!!)
    هیچی منم که از خنده نزدیک بود روی زمین ولو شم پریدم تو مدرسه......وگرنه پدرمحترم تا شب برا بنده سخنرانی میکردن!
    این یکی که خیلی منا داره ازار میده.....فکر کنم درو همسایم اینجوری فکرمیکنن!!!!!تو خیابونم همه یه جوری نگاه میکنن!؟!؟
    نمیدونن که ما بدبختا تابستونم ندااااااااااااااااااااااا اااااااااریم!!!!
    حالا این یکی
    کوچیک بودم هر حرفی که با بابام داشتم و خجالت میکشیدم بهش بگم مینوشتم تو ی کاغذ و میذاشتم لایه در اتاق بابام.....اونم هر وقت که از سر کار میومد میخوند....
    الان من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟هیییییییییییییییییییییییی یییییی..........................بیخیال ش میشم
    ویرایش توسط solinaz : 14th July 2013 در ساعت 11:28 PM

آینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنهツ

10. 4 کاربر از پست مفید solinaz سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    ژنتیک مولکولی
    ارسال تشکر
    4,332
    دریافت تشکر: 2,765
    قدرت امتیاز دهی
    3821
    Array
    k.ahmadi's: جدید104

گرما وآفتاب تابستون واقعا آدمو دیونه میکنه،متنفرم از گرما وآفتاب
    اینکه کسی بدون اجازه به وسایلتون دست بزنه،سرعت اینترنت و ویروسی شدن کامپیوترم که دیگه پدری واسه آدم نمیذاره بمونه

12. 3 کاربر از پست مفید k.ahmadi سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    18,873
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    زندگی آپارتمانی و از دست دادن فضا جهت کاشت انواع سبزی تازه خوش رنگ و رو ....و اجبارا خریدن از بیرون ....
    خودت که ایده دادی
    ولی پلیت های اماده ی کاشت سبزی و ... با ابیاری خودکار روی پشت بام که نه میچرخه و نه نیاز به رسیدگی خاصی داره - فقط هر چند وقت یه بار برداشت میشه!

14. 4 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    18,873
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    چشم.

بارها پیش اومده با گوشی و تبلت و ... از تفریحا و مسافرت هامون فیلم برداری کردیم اما همیشه اونی که فیلم میگیره صداش از همه بلند تر و اونایی که از دوربین دور هستند صداشون ضعیف و نارسا هست....جای این میکروفون پایه دارا که تو فیلم سازی استفاده میشه خالیه.....قرار بود واسه مشکلات ایده ندیم...اما جالب میشد هر کسی یه میکروفن کوچیک داشته باشه و دوربین خودش صداهارو انالیز و تنظیم کنه...
    اتفاقا ایده ی خوبیه - یه جا یادداشت کن
    تا هفته ی دیگه بهت خبر میدم میتونیم بسازیم و تولیدش کنیم یا نه
    بهت خبر میدم ولی تو هم پیگیری کن سریعا

16. 3 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    18,873
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط almas parsi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یک موردی که منو آزار میده اینه که برخی از اسپری هایی که مصرف میکنیم قبل از اینکه محتویاتش تموم بشه گازش تموم میشه و قابل استفاده نیست اکثرا من این مورد رو در بیشتر تافت موها دیدم اسپری های رنگ و خوشبو کننده ها کاش تولید کننده هاشون یه فکری به حال این قضیه میکردند
    راه حلش وجود داره (یه لوله اضافه کنن به مجرای داخلی خروج ماده - درواقع میدونن چطوری اینکارو کنن - ولی نمیدونم چرا! - حتما یه مشکل فنی دیگه به وجود میاد که اینکارو نمیکنن!)

18. 3 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    ارسال تشکر
    18,873
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط homeyra نمایش پست ها
    من یکی یکی یادم میاد...
    یکیش اینکه یه ساعت تو صف غذا تو سلف دانشگاه وای میسی،انقد که دیگه اثری از گشنگی نیست و تقریبا سیر شدی،بعد وقتی نوبت بهت میرسه که ژتون بزنی،دستگاه یه بوق وحشتناک میزنه و گنده مینویسه "ژتون ندارد"...
    آخه این یعنی چی؟؟؟؟خب من تازه شارژ کردم که...چیو ژتون ندارد....بعد باید بری شارژ کنی و دوباره بری آخر صف....خب چ کاریه؟میری یه بیسکوییت میخری میخوری انقد هم دردسر نداره

یکی دیگش این پول خوردای تاکسی هست...اگه پول خورد نداشته باشی،بقیۀ پولتو مثلا یه دیویستی میده بهت که به هرچی شبیهه جز پول...بهش هم بگی عوض کن یه جوری نگات میکنه انگار گفتی بهش اخلاقتو عوض کن...بعد هم میگه من این پولو از خود شما مسافرا گرفتم...دیگه آدم هم نمیتونه که دهن به دهن شه...

یکی دیگه هم تو مترو تقریبا 6 نفر میتونن بشینن روی صندلی های یک سمت ولی اگه یکم کوچولوموچولو باشن شاید یکی دیگه هم جاشه....اونم شــــــــــــــــــــــــ ـــــاید.....ولی نه اینکه طرف میبینه نشستیم و اصلنم جا نیست،خودشم سه برابر منه،بلند میگه"خانوما جمعتر بشینید که منم بتونم بشینم" بعد هم بیاد روسر همه میشینه....
    ی چی دیگه اینکه منکه تو مترو نشستم هرکی آدم مسنه میاد بالا سر من....من تا اونجا که بشه پامیشم ولی واقعا بیشتر اوقات از خستگی حال حرف زدن ندارم....ولی یه جوری نگاه میکنن آدم معذب میشه....بابا جرم که نکردم،نشـــستم.....از مسئولین خواهش میکنم به این افراد بابت نگاهاشون تذکر بدن
    غذای ارزان و تعداد نفرات زیاد و نبود امکانات همین میشه نتیجش که کاملا عادیه

تاکسیها میتونن کارتی بشن - مثل کارت مترو - تو دزفول اینکارو کردن - تو قم به صورت ازمایشی راه افتاده - مترو تهران داره با بانک دی اینکارو میکنه ولی نتونستن راش بندازن
    اگه کامل بتونن و عرضه نشون بدن و تاکسیا قبول کنن که طبق تاکسیمتر و طبق قانون پول بگیرن از مسافرا
    اونوقت کارتی به نام کارت شهروندی به هر نفر که بخاد میدن و همه ی این هزینه های حمل و نقل رو میشه باهاش پرداخت کرد
    تو امریکا هم دارن شبکه های nfc راه میندازن که با نزدیک کردن موبایلتون به داشبورد ماشین میتونین پرداخت کنین هزینه رو!

چینش جدید برای صندلی های جدید(صندلی های چین خورده!) اما راه حل اساسی افزایش سرعت و برنامه ریزی مناسب قطار ها و افزایش تعداد قطارها و سرویس دهی و افزایش بازده از طریق افزایش تکنولوژی با هدف کاهش هزینه ی حمل و نقل با مترو

20. 4 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

صفحه 7 از 39 نخستنخست 1234567891011121314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع