احسنت فکر میکنم حدستون درست باشه
البته قابل توجه عزیزانی که دوست دارند یک کار تولیدی پر سود و کم رقیب داشته باشند چون اطمینان صد درصد دارم هیچکس هنوز تو ایران تولید نکرده میتونه در صورت موفقیت در شروع کار انحصاری تولید بشه
و به دلیل اینکه این سبک تولیدات خیلی حساسه باید دوستان در تهیه و بررسی و مراحل تولیدش تحقیقاتشون با دقت عمل لازم صورت بگیره تا هم درصد خطاشون پایین بیاد و هم بتونند بازار رو از آن خودشون کنند
چشم.
یکم به این آقای mamadshumakher هم از این تفکرها یاد بدید ، راه دوری نمی ره . آقا mamadshumakher لطفاً یکم یاد بګیرید . ( ببخشیدا ، قصد جسارت نداشتم )
بارها پیش اومده با گوشی و تبلت و ... از تفریحا و مسافرت هامون فیلم برداری کردیم اما همیشه اونی که فیلم میگیره صداش از همه بلند تر و اونایی که از دوربین دور هستند صداشون ضعیف و نارسا هست....جای این میکروفون پایه دارا که تو فیلم سازی استفاده میشه خالیه.....قرار بود واسه مشکلات ایده ندیم...اما جالب میشد هر کسی یه میکروفن کوچیک داشته باشه و دوربین خودش صداهارو انالیز و تنظیم کنه...![]()
چند روزه پیش رفتم کلاسای جهش مدرسه
جلوی در مدرسه وایساده بودم وتو حال و هوای خودم بودم که یه دفعه دیدم یک پدر بزرگ محترم که در حال عبور از اونجا بود داره با من صحبت میکنه.....اصلا حواسم نبود که سرمو برگردوندم داره میگه:
-دخترم چرا در طول سال درس نمیخونی که تابستونم بیای مدرسه!؟!؟
اخه پدر جان مگه هر کس فرم مدرسه رو تو تابستون پوشیده این معنیو میده که روفوزه شده!!!!(با این "ز" هست؟؟؟!!)
هیچی منم که از خنده نزدیک بود روی زمین ولو شم پریدم تو مدرسه......وگرنه پدرمحترم تا شب برا بنده سخنرانی میکردن!
این یکی که خیلی منا داره ازار میده.....فکر کنم درو همسایم اینجوری فکرمیکنن!!!!!تو خیابونم همه یه جوری نگاه میکنن!؟!؟
نمیدونن که ما بدبختا تابستونم ندااااااااااااااااااااااا اااااااااریم!!!!
حالا این یکی
کوچیک بودم هر حرفی که با بابام داشتم و خجالت میکشیدم بهش بگم مینوشتم تو ی کاغذ و میذاشتم لایه در اتاق بابام.....اونم هر وقت که از سر کار میومد میخوند....
الان من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟هیییییییییییییییییییییییی یییییی..........................بیخیال ش میشم
گرما وآفتاب تابستون واقعا آدمو دیونه میکنه،متنفرم از گرما وآفتاب
اینکه کسی بدون اجازه به وسایلتون دست بزنه،سرعت اینترنت و ویروسی شدن کامپیوترم که دیگه پدری واسه آدم نمیذاره بمونه![]()
غذای ارزان و تعداد نفرات زیاد و نبود امکانات همین میشه نتیجش که کاملا عادیه
تاکسیها میتونن کارتی بشن - مثل کارت مترو - تو دزفول اینکارو کردن - تو قم به صورت ازمایشی راه افتاده - مترو تهران داره با بانک دی اینکارو میکنه ولی نتونستن راش بندازن
اگه کامل بتونن و عرضه نشون بدن و تاکسیا قبول کنن که طبق تاکسیمتر و طبق قانون پول بگیرن از مسافرا
اونوقت کارتی به نام کارت شهروندی به هر نفر که بخاد میدن و همه ی این هزینه های حمل و نقل رو میشه باهاش پرداخت کرد
تو امریکا هم دارن شبکه های nfc راه میندازن که با نزدیک کردن موبایلتون به داشبورد ماشین میتونین پرداخت کنین هزینه رو!
چینش جدید برای صندلی های جدید(صندلی های چین خورده!) اما راه حل اساسی افزایش سرعت و برنامه ریزی مناسب قطار ها و افزایش تعداد قطارها و سرویس دهی و افزایش بازده از طریق افزایش تکنولوژی با هدف کاهش هزینه ی حمل و نقل با مترو
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)