استفاده از سبزیجات در غذاهای رژیمی اجتناب ناپذیر است . خوراک سبزیجات ما از این نمونه است .
این خوراک کاری شامل حداقل سه نوع چربی اشباء شده است.وعده : چهار نفرزمان فراهم کردن مقدمات : 15 دقیقهزمان پخت : 23 دقیقهمواد لازم:
روغن کانولا
1 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط پوست کنده خرد شده
1 عدد
پودر کاری تند
2 قاشق چایخوری
آب سبزیجات 1 فنجان
سس گوجه بدون نمک 8 اونس
گل کلم ( حاود 2 پوند) آبپز شده و قطعه شده 1 بوته
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
نخود شسته شده و خیسانده شده 15 اونس
نمک 1/4 قاشق چایخوری
زردک پوست کنده و خرد شده 2 عدد
نان تست و یا نان گندم برشته شده 2 قطعه
نشاسته ذرت
1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :

1. در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. و تا زمانیکه پیازها قهوه ای شوند آنها را تفت دهید و پودر کاری را اضافه کنید.

2. در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با 4/1 فنجان آب سبزیجات مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه و گل کلم و فلفل دلمه ای و زردک و نخود و نمک را داخل مخلوط کاری و پیاز کنید و هم زده و یک لیوان آب اضافه کنید.
4. غذا حاضر است و آنرا با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.