مواد لازم :
گوشت قیمه شده
500 گرم
لوبیا سبز
600 گرم
گوجه فرنگی ریز( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد )
۱۵ الی ۲۰ عدد
لیمو عمانی
3 عدد
آرد 1 قاشق
پیاز سرخ شده بدون روغن 2 قاشق غذا خوری روغن حیوانی مخصوص سرخ کردن
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 الی 5/1 قاشق
پیاز درشت رنده شده 1 عدد
طرز تهیه :
گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید . این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند . آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید . اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست .
علاقه مندی ها (Bookmarks)