دیگر لازم نیست باقیمانده غذاها را دور بریزید، بلکه با آنها میتوانید غذاهای خوشمزه و لذیذی مانند انواع سالاد یا پوره تهیه کنید. در این جا چند مورد از این غذاها اشاره شده تا شما نیز بتوانید از آنها استفاده بهینه کنید.ذخیرهکردن سبزیجاتریشهایسبزیجات ریشهای پخته شده را در یک ظرفِ پلاستیکی دردار قرار دهید، ظرف را پُر نکنید تا سبزیجات خمیر نشوند. قبل از گذاشتن درِ ظرف، بگذارید سبزیجات کاملاً خنک شوند. میتوانید آنها را به مدت یک تا دو روز در یخچال نگه داری کنید. این نوع سبزیجاترا به غذاهای دیگر اضافه و میل کنید.• سبزیجاتتنوری: سبزیجات را در یک ظرف نسوز بهصورت لایهلایه بچینید. در ظرفی دیگر ۲۰۰ گرم ماست، یک عدد تخممرغ و ۲/۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده را مخلوط کنید، سپس هم بزنید و روی سبزیجات بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) بپزد و طلایی رنگ شود.• سس پاستا: سبزیجات خرد شده را به سس گوجهفرنگی در حال جوش اضافه کرده، هم بزنید تا کاملاً پخته شوند، سپس پاستا را به آن اضافه کنید.• املت: مقداری کره در تابهای مناسب روی حرارت ملایم ذوب کنید. سه تا چهار عدد تخممرغ زده شده را در تابه ریخته و به مدت یک تا دو دقیقه بگذارید بپزد، سپس سبزیجات را اضافه کنید و روی آن مقداری پنیر چدار بپاشید و در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد (۳۶۰ درجه فارنهایت) گرم کردهاید، قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.• سس بولونیز: سس گوجهفرنگی و گوشت گاو چرخ شده را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کرده، هم بزنید و به همراه پاستا سرو کنید.۲- ذخیرهکردن سبزیجات برگسبز (مانند کاهو و کلم)آنها را در یک ظرف پلاستیکی دردار قرار دهید، قبل از بستن درِ آن، بگذارید تا کاملاً خنک شوند. این سبزیجات را به مدت یک تا دو روز میتوانید در یخچال نگه داری کنید، اگر بیشتر از این مدت در یخچال بمانند تازگی خود را از دست میدهند. این سبزیجاتقابلیت فریز کردن را ندارند.این نوع سبزیجات را میتوان در غذاهای زیر استفاده کرد:• سوپ: این سبزیجات را قبل از پوره کردن سوپ در دقایق پایانی پخت به آن بیفزایید.• تست پنیری: سبزیجات را پوره کرده، به پنیر چدار افزوده و مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی یک نان تست قرار دهید و زیر گریل داغ بگذارید تا پنیر ذوب شود.• کاسرول گوشت یا مرغ: سبزیجات را به کاسرول گوشت گوسفند یا مرغ در ۱۵ دقیقه آخر پخت اضافه کنید و هم بزنید (دستور کاسرول در مجله شمار ۳۹، صفحه ۲۴ آموزش داده شده است.)• برگر سبزیجات: سبزیجات را ریزریز خرد کرده و به برگر سبزیجات قبل از سرخ کردن اضافه نمایید. میتوانید این سبزیجات را در تابهای مناسب با مقداری روغن زیتون گرم کنید، سپس مقداری آبلیمو، روغنزیتون و فلفل سیاه به آن اضافه و زیرورو کنید و بانکتههای نان تست خرد شده مخلوط و سرو کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)