دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 30 از 49 نخستنخست ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 487

موضوع: ..::آشپزخانه نخبگان::..

  1. #291
    همکار تالار موبایل
    رشته تحصیلی
    نقشه کشی
    نوشته ها
    1,557
    ارسال تشکر
    1,457
    دریافت تشکر: 5,559
    قدرت امتیاز دهی
    91672
    Array

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    تهیه شارلوت رویال

    مواد لازم :
    کیک اسفنجی 6 تخم مرغی یک عدد
    خامه 350 گرم
    پودر قند 5 قاشق سوپخوری
    کمپوت آناناس خرد شده 2 لیوان
    آلبالو یا گیلاس برای تزئین
    سفیده تخم مرغ 1 عدد
    بادام ورقه شده یا خلال بوداده 100 گرم
    ابتدا کیک اسفنجی را بدین طریق آماده می کنیم:
    مواد لازم برای کیک :
    تخم مرغ 6 عدد
    آرد سفید گندم 6 قاشق سوپخوری (150 گرم)
    شکر 6 قاشق سوپخوری (150 گرم)
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    نکته اساسی در تهیه این کیک، خوب زدن زرده و سفیده تخم مرغ است تا کیک بدون بکین پادر پف کرده ، لطیف شود .
    قالب گرد مناسبی را چرب کرده به آن آرد می پاشیم و قالب را می گردانیم تا کف و اطراف قالب با آرد آغشته شود، بعد زرده و سفیده را از هم جدا کرده،زرده را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا زرده سفید و سفت و کشدار شود. سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و سفت شود،به طوری که اگر کاسه را برگردانیم سفیده از کاسه نریزد.زرده و سفیده را به سرعت مخلوط می کنیم . آرد را کم کم ریخته ، هم می زنیم ، به حدی که تمام مواد فقط مخلوط شود . بعد از مخلوط کردن ، مایه را نباید زیاد هم زد، چون پف آن می خوابد فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.قالب را می گذاریم طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه تا کیک بالا آمده،روی آن زرین شود. با انگشت روی آن فشار می آوریم ، باید چیزی به دست نچسبد . قالب را از فر خارج کرده ، می گذاریم سرد شود. کیک را از قالب خارج می کنیم و یک دایره از روی آن بر می داریم . داخل کیک را خالی می نمائیم ، باید اطراف و کف کیک به اندازه 2 سانتیمتر باقی بماند، 100 گرم کره را گرم کرده ، با قاشق به کف و اطراف کیک می ریزیم.دوباره کیک را در فر می گذاریم تا کیک کمی برشته شود و بعد می گذاریم تا سرد شود . خامه را با پودر قند و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم . خامه را می زنیم تا کاملا سفت شده ، فرم بگیرد.یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم تا کاملا سفت شود، بعد آن را کم کم داخل خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم . 1 لیوان از خامه را کنار می گذاریم ، چند تکه از آناناس را بر می داریم ، بقیه را با خامه مخلوط کرده، داخل کیک می ریزیم و دایره کیک را که از روی آن برداشته ایم ، مجددا روی آن قرار می دهیم . کمی روی آن را فشار می دهیم که کیک و خامه به هم بچسبد.اطراف و روی شارلوت را با خامه می پوشانیم و بادام را اطراف کیک می پاشیم، به طوری که به خامه بچسبد. بقیه خامه را در قیف می ریزیم و روی شارلوت را با خامه در قیف و تکه های آناناس و آلبالو تزئین می کنیم.

    - - - به روز رسانی شده - - -


    ژله بیسکویت

    مواد لازم :
    پودر ژله آناناس 100 گرم
    آبجوش و آب سرد از هر کدام يك پیمانه
    بیسکویت ساده 16 عدد
    شکلات چیپسی به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.


    - - - به روز رسانی شده - - -

    کیک چای سبز

    این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک چای سبز آشنا می شوید.مواد لازم :
    آرد سفید ۲ و ۴/۳ پیمانه
    کره نرم شده ۱ پیمانه
    شکر دانه ریز ۲ پیمانه سرخالی
    تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
    پودر چای سبز ۳ قاشق غذاخوری
    وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
    شیر ۱ پیمانه
    بکینگ پودر ۲ و ۲/۱ قاشق چایخوری
    طرز تهیه کیک چای سبز :
    مرحله ۱ – کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    مرحله ۲ – آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در ۳ مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.
    مرحله ۳ – مخلوط آماده شده را در قالب ۲۰ سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود.نکات :
    در صورتیکه پودر چای سبز بصورت آماده در دسترس نمی باشد،چای سبز را آسیاب کرده و ۲ تا ۳ بار از الک ریز رد کنید تا پودر نرمی حاصل شود.
    میگویند خدا تنهاست
    ما که خدا نیستیم
    چرا تنهاییم...؟

  2. 3 کاربر از پست مفید diana3 سپاس کرده اند .


  3. #292
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید





    سیب زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفره های ما می باشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.



    برترین ها: سیب زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفره های ما می باشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.



    سالاد سیب زمینی چیلی

    زمان آماده سازی: 25 دقیقه
    زمان پخت: 30 دقیقه
    تعداد: 8 نفر

    مواد لازم

    • یک کیلو و 400 گرم سیب زمینی پخته شده
    • 225 گرم خامه ترش
    • 150 گرم ماست
    • نصف پیمانه مایونز
    • 110 گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
    • 10 ورقه بیکن پخته و خرد شده
    • دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
    • نصف پیمانه گشنیز ریز شده
    • نصف پیمانه پیازچه ریز شده
    • نمک و فلفل

    طرز تهیه

    1. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.
    2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
    3. بیکن ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
    4. سالاد حاضر است. لذت ببرید.





    سالاد سیب زمینی کلاسیک

    زمان آماده سازی: 40 دقیقه
    زمان خنک شدن: 6 تا 24 ساعت
    تعداد: 12 نفر

    مواد لازم

    • یک کیلوگرم سیب زمینی معمولی و قرمز – چهار قاچ شده
    • ¼ قاشق چایخوری نمک
    • 1 ¼ پیمانه مایونز یا سس سالاد
    • یک قاشق غذاخوری سس خردل
    • نصف قاشق چایخوری نمک
    • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • یک پیمانه جعفری خرد شده
    • 1/3 پیمانه پیاز کوچک ریز شده
    • نصف پیمانه خیار شور خرد شده
    • 6 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده
    • برگ های کاهو (اختیاری)
    • پاپریکا (اختیاری)

    طرز تهیه

    1. در یک قابلمه سیب زمینی ها رابا ¼ قاشق چایخوری نمک آب پز کنید تا کاملا پخته شوند. سپس آبکش کنید و اجازه دهید سرد شوند.
    2. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ مایونز، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید. جعفری، پیاز و خیارشور را به سیب زمینی ها اضافه کنید. کاملا هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به مدت 6 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند و مواد به خورد هم بروند.
    3. برای سرو می توانید یک لایه برگ کاهو در کاسه بچینید. سالاد سیب زمینی را روی آن بریزید و در صورت تمایل روی آن پاپریکا بپاشید.





    سالاد سیب زمینی سیسیلی

    زمان آماده سازی: 25 دقیقه
    زمان پخت: 12 دقیقه
    زمان خنک شدن: یک ساعت
    تعداد: 8 نفر

    مواد لازم

    • یک عدد لیمو
    • 700 گرم سیب زمینی قرمز (سیب زمینی معمولی هم می شود)
    • 225 گرم لوبیا سبز تازه خرد شده
    • 1/3 پیمانه روغن زیتون
    • یک قاشق غذاخوری کیپر
    • 3 عدد ماهی کولی له شده با چنگال
    • دو حبه سیر رنده شده
    • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • 2 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده – هر تخم مرغ شش قسمت شود
    • یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
    • 1/3 پیمانه زیتون سبز درشت خرد شده
    • ¼ پیمانه برگ های ریحان تازه
    • نمک

    طرز تهیه

    1. پوست لیموترش را رنده و به اندازه دو قاشق چایخوری از آن تهیه کنید. آب لیمو را بگیرید. حدود سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به دست می آید. آن را کناری بگذارید. در قابلمه ای بزرگ سیب زمینی ها را آب پز کنید تا کاملا بپزند. 5 دقیقه آخر لوبیای سبز تازه را به آن اضافه کنید. سپس هر دو را آبکش کنید یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
    2. برای تهیه سس، در یک کاسه بزرگ روغن، دو قاشق چایخوری پوست لیمو، سه قاشق غذاخوری آب لیمو، کیپر، سیر، فلفل سیاه و پوره ماهی کولی را با هم مخلوط کنید.
    3. در یک کاسه بزرگ دیگر سیب زمینی ها را به همراه نیمی از سس بریزید. تخم مرغ، گوجه فرنگی، زیتون، ریحان و باقی سس ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به همه مواد برسد. نمک و فلفل آن را تست کنید تا کافی باشد.





    سالاد سیب زمینی و ذرت

    زمان آماده سازی: 30 دقیقه
    زمان پخت: 25 دقیقه
    زمان خنک شدن: دو ساعت
    تعداد: 8 نفر

    مواد لازم

    • 3 عدد بلال
    • 900 گرم سیب زمینی
    • نمک
    • یک عدد پیاز قرمز
    • 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
    • فلفل سیاه
    • ¼ پیمانه روغن زیتون
    • نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
    • نصف پیمانه گشنیز خرد شده

    طرز تهیه

    1. دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
    2. در همین زمان، پیاز را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. ذرت ها را اضافه کنید.
    3. سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. روغن را اضافه کنید. ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را 24 ساعت در یخچال خنک کنید.





    سالاد سیب زمینی و گل کلم

    زمان آماده سازی: 25 دقیقه
    زمان پخت در مایکروفر: 13 دقیقه
    زمان خنک شدن: یک تا 24 ساعت
    تعداد: 8 تا 10 نفر

    مواد لازم

    • 12 عدد سیب زمینی ریز
    • یک عدد گل کلم متوسط
    • 2 قاشق غذا خوری آب
    • یک عدد پیاز کوچک ریز شده
    • دو ساقه کرفس، خرد شده
    • 1/3 پیمانه خامه ترش و سس پیاز کوهی
    • دو قاشق غذاخوری آب لیمو
    • دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
    • ¼ پیمانه بلوچیز
    • ¼ پیمانه جعفری تازه
    • دو تکه بیکن سرخ شده
    • 4 تکه نان تست
    • نمک دریایی یا نمک ساده
    • پودر فلفل

    طرز تهیه

    1. سیب زمینی ها را روی یک لایه حوله کاغذی و درون مایکروفر بچینید. درجه مایکروفر را روی 100 درصد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید. سیب زمینی ها را بپزید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
    2. گل کلم ها را درون کاسه مایکرفر بگذارید و دو قاشق آب را اضافه کنید. 5 دقیقه آنها را بپزید. سپس آبکش و خنک کنید.
    3. در یک کاسه سیب زمینی، گل کلم، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سس پیاز کوهی، آب لیمو و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه بلوچیز به سیب زمینی اضافه کنید. به مدت یک تا 24 ساعت آنها را با هم مخلوط کنید. پیش از سرو، جعفری، بیکن، تکه های کوچک نان تست، نمک دریایی و فلفل را اضافه کنید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  4. 5 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  5. #293
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض 10 روش غذا درست کردن با قارچ





    قارچ ها انواع مختلفی دارند و با بیشتر آنها می توان سوپ و غذاهای دیگری درست کرد و شاید صدها دستور تهیه غذا برای قارچ بتوان پیدا کرد. در اینجا به 10 نوع غذایی که می توانید با قارچ درست کنید اشاره می کنیم.


    برترین ها: قارچ ها انواع مختلفی دارند و با بیشتر آنها می توان سوپ و غذاهای دیگری درست کرد و شاید صدها دستور تهیه غذا برای قارچ بتوان پیدا کرد. در اینجا به 10 نوع غذایی که می توانید با قارچ درست کنید اشاره می کنیم:





    1. سوپ قارچ

    سوپ وعده ای غذایی برای تمام فصول است و تقریباً همه سوپی که در آن قارچ باشد را دوست دارند. سوپ مرغ با قارچ و رزماری یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است. آن را امتحان کنید.

    2. ترشی قارچ

    ترشی یکی از روش های قدیمی برای حفظ مواد غذایی به مدتی طولانی است و طعم خاص و منحصر بفرد خودش را دارد. شما می توانید سیر و پیاز، خیار و حتی قارچ را ترشی کنید. ترشی قارچ را حتی یک شب قبل از سرو کردن هم می توان درست کرد و به غذای اصلی طعمی جدید افزود.

    3. قارچ کبابی

    غذاهای کبابی برای تابستان بسیار مناسب هستند و از بوی غذاهای کبابی نمی توان گذشت. در زمستان نیز غذای کبابی خیلی می چسبد. آماده کردن قارچ و گوجه کبابی زیاد زمان نمی برد زیرا خیلی زود آماده می شوند و می توانید آنها را در کنار غذاهای اصلی سرو کنید.

    4. ریزوتو و قارچ

    ریزوتو یک غذای ایتالیایی است که اکثر آشپزهای دنیا به آن علاقه خاصی دارند. ریزوتو برنج را به غذایی نرم و خوشمزه با انواع انتخاب ها در کنار آن تبدیل می کند. می توانید در کنار ریزوتو قارچ هم سرو کنید.

    5. پای قارچ


    پای و قارچ با هم اشتهاآور خوشمزه را تشکیل می دهند و انواع و اقسام دستور تهیه برای آن وجود دارد. ژامبون و قارچ در کنار هم ترکیب خوبی برای پای هستند و سفره شما را رنگین می کنند.



    6. قارچ شکم پر

    قارچ های شکم پر هم اشتهاآور (اپتایزر)های خوشمزه و رنگینی هستند. می توانید آنها را با هر چیزی پر کنید و تقریباً همه نوع قارچی را می توان شکم پر کرد.

    7. قارچ برای شکم پر


    می توانید بوقلمون یا مرغ را با موادی مثل قارچ و ادویه و ژامبون شکم پر کنید. قارچ تقریباً برای هر غذایی می تواند مکمل خوبی باشد. برای درست کردن مرغ شکم پر می توانید از انواع قارچ هایی که روی شعله کم می پزید استفاده کنید.

    8. استیک با سس قارچ


    استیک و قارچ با هم ترکیبی آشنا و همیشگی دارند. گوشت دنده به همراه سیر و سس قارچ هم طعم خیلی خوب و خوشمزه ای دارد. اول سس را آماده کنید و آن را گرم نگه دارید تا گوشت یا استیک شما آماده شود.

    9. پیتزا با قارچ


    قارچ یکی از مواد استاندارد و همیشگی پیتزا است. همیشه در یخچالتان قارچ داشته باشید و اگر خواستید یک پیتزای فوری و خوشمزه بپزید حتماً از قارچ استفاده کنید.

    10. استروگانف با قارچ

    استروگانف همیشه یک غذای سنتی از قارچ بوده است. از قارچ های ریز و تازه برای درست کردن استروگانف با قارچ استفاده کنید و نکته این است که 2 تا 3 ساعت آن را روی شعله کم بپزید تا طعمش به غذا دربیاید.

    دستورهای فراوانی برای تهیه غذا با قارچ وجود دارد و این شما هستید که ذائقه خود را بهتر از هر فرد دیگری می دانید، پس نحوه پختن قارچ در هر غذایی را با ذائقه خود هماهنگ کنید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  6. 3 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  7. #294
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض کانولی سیسیلی؛ دسر محبوب سرزمین چکمه!





    کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا محسوب می شود و به عنوان دسر ایتالیایی در کل دنیا محبوب است.

    برترین ها: کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا محسوب می شود و به عنوان دسر ایتالیایی در کل دنیا محبوب است.




    - مواد لازم برای نان کانولی:

    · 4 فنجان آرد

    · نیم فنجان کره

    · 3 قاشق شکر

    · ربع قاشق چایخوری نمک

    · 1 قاشق چایخوری دارچین

    · ربع فنجان سرکه

    · ربع فنجان آب

    · 2 عدد تخم مرغ

    · روغن ذرت برای سرخ کردن

    - مواد لازم برای خامه کانولی:

    · 4 فنجان نصف شیر نصف خامه

    · نیم فنجان شکر

    · نیم فنجان نشاسته ذرت

    · 1 شاخه دارچین (اختیاری)

    · نیم فنجان چیپس شکلات ریز (اختیاری)

    - مواد لازم برای تزئین (اختیاری):

    · پودر قند

    · خلال بادام

    · گیلاس یا آلبالو

    - دستور تهیه نان کانولی:



    1. آرد، شکر، دارچین، نمک و کره را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. قبل از مخلوط کردن، یادتان باشد که کره را به تکه های کوچک ببرید تا مخلوط شدنش راحت باشد.





    2. تخم مرغ، سرکه و آب را به آرامی داخل مخلوط بریزید و هم بزنید.





    3. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید بگذارید و 5 دقیقه ورز دهید.





    4. روی خمیر را بپوشانید و حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید بماند.





    5. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید با وردنه باز کنید. در نهایت باید ضخامت آن 3 میلیمتر باشد.





    6. خمیر را به دایره هایی به شعاع 12.5 سانتیمتر ببرید.





    7. تکه های خمیر را دور لوله های کانولی بپیچید تا لبه آنها روی هم بیاید.





    8. روغن را در سرخکن تا 360 درجه فارنهایت داغ کنید، بعد لوله کانولی را داخل آن بیندازید و بگذارید سرخ شود تا طلایی شود.





    9. بعد از طلایی شدن، آن را از روغن دربیاورید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا سرد شوند.

    10. لوله کانولی را بعد از سرد شدن از نان جدا کنید. برای اینکه نان ها نشکنند، قبل از سرد شدن کامل لوله ها را دربیاورید.

    11. برای کل خمیر همین کار را تکرار کنید.

    - دستور تهیه خامه کانولی:

    1. نشاسته ذرت و شکر را در کاسه متوسطی مخلوط کنید.

    2. نصف شیر نصف خامه را روی دیگ دولایه حرارت دهید و شکر و نشاسته ذرت را کم کم اضافه کنید. (آن را روی آب در حال جوش در دیگ دولایه بگذارید و شاخه دارچین را اضافه کنید و بگذارید حرارت ببیند تا غلیظ شود.)

    3. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید در یخچال کاملاً سرد شود.



    4. چیپس شکلات های ریز را بعد از سرد شدن داخل خامه بریزید.

    5. روی خامه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال آماده سرو کردن بماند. وقتی آماده شدن، شاخه دارچین را دربیاورید و خوب هم بزنید.



    6. حالا نان های کانولی را با استفاده از کیسه قنادی، از خامه پر کنید. خامه باید از دو سر نان ها بیرون بزند.



    - تزئینات نهایی:

    1. روی کانولی ها پودر قند بریزید.

    2. دو انتهای کانولی ها را با چیپس شکلات، خلال های بادام و ... و گیلاس یا آلبالو تزئین کنید. خلاقیت به خرج دهید.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  8. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  9. #295
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض آش غلغل شوشتر

    مواد لازم آش غلغل شوشتر:پیاز (خرد شده) / ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
    زردچوبه (پودر شده) / ۱ قاشق چای‌خوری (۳ گرم)
    نخود / ۲/۱ پیمانه (۷۰ گرم)
    گندم (پوست کنده) / ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
    سردست گوساله / ۴۰۰ گرم
    لوبیا چشم بلبلی / ۴/۱ پیمانه (۴۰ گرم)
    لوبیا قرمز / ۴/۱ پیمانه (۴۰ گرم)
    باقلای زرد (لپه باقالی ) / ۴/۱ پیمانه (۲۵ گرم)
    عدس / ۲/۱ پیمانه (۷۵ گرم)
    برنج / ۳/۱ پیمانه (۵۴ گرم)
    لیمو عمانی (پودر شده) / ۱ قاشق سوپ‌خوری (۶ گرم)
    نمک و فلفل سیاه (پودر شده ) / به مقدار لازم
    نعناع داغ و سیر داغ برای تزئین / مقداری روش تهیه آش غلغل شوشتر :۱- حبوبات، گندم و باقلا را به طور جداگانه از ۲۴ ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید (در این مدت دو الی سه بار آب آن را عوض کنید) و هنگام مصرف در آبکش بریزید.
    ۲- در قابلمه مناسبی پیاز را با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، نخود، گندم وگوشت را به همراه ده پیمانه آب به آن اضافه وحرارت را زیاد کنید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کنید.
    ۳- لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را پس از نیم ساعت که از پخت مواد بالا گذشت به آن اضافه کنید و پس از یک ساعت و نیم باقالا، عدس و برنج را بیفزایید و بگذارید مواد کاملاً پخته شوند. مدت زمانی کلی پخت این آش سه ساعت و نیم الی چهار ساعت می‌باشد.
    ۴- گوشت و نیمی از مایع آش را از قابلمه بیرون آورده و آن را بکوبید. و مجدداً داخل قابلمه بریزید، سپس پودر لیمو عمانی و نمک را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد و لعابدار شود. برای تزئین روی آن نیز می توانید از نعناع داغ و سیر داغ استفاده کنید. بدانیم: برای تهیه نعناع داغ۴/۱ پیمانه روغن روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. دو قاشق سوپخوری نعناع خشک را اضافه کنید به محض اینکه روغن داغ شد از روی حرارت بردارید. برای تهیه سیر داغسیر را خلال خرد کنید. روغن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سیر را اضافه کنید. کمی تفت دهید از روی حرارت بردارید دقت کنید اگر سیر را زیاد سرخ کنید عطر سیر از بین می‌رود و در ضمن می‌سوزد.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  10. 3 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  11. #296
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض مجموعه تصاویری از هنر آشپزی

    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  12. 7 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  13. #297
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض کرفس شکم پر

    کرفس شکم پر



    کرفس شکم پر یکی از غذاهای خوش طعم و مغذی برای کودکان است است.

    کرفس شکم پر، سرشار از ویتامین‌ است و مصرف آن به خصوص برای کودکان توصیه می‌شود.


    مواد لازم برای 4 نفر :
    پنیر موزارلا: 200 گرم
    خامه ترش : 2 قاشق سوپ‌خوری
    ساقه کرفس : یک دسته
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    زیتون بدون هسته : 20 عدد


    طرز تهیه :
    ساقه‌های کرفس را به قطعات دو و نیم سانتی‌متری برش دهید.
    پنیر، خامه و زیتون را با هم مخلوط کنید.
    نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
    درون ساقه‌های کرفس را با مخلوط پر کنید.





    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  14. 6 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


  15. #298
    دوست جدید
    رشته تحصیلی
    اول دبیرستان
    نوشته ها
    158
    ارسال تشکر
    142
    دریافت تشکر: 618
    قدرت امتیاز دهی
    5902
    Array
    niusha13's: جدید157

    پیش فرض پاسخ : کرفس شکم پر

    این غذا رو فرانسوی ها هم درست می کنن اونا توی پنیر خامه ایش روغن زیتون اضافه می کنن ممنون



  16. 5 کاربر از پست مفید niusha13 سپاس کرده اند .


  17. #299
    همکار تالار موبایل
    رشته تحصیلی
    نقشه کشی
    نوشته ها
    1,557
    ارسال تشکر
    1,457
    دریافت تشکر: 5,559
    قدرت امتیاز دهی
    91672
    Array

    پیش فرض طرز تهیه شربتی خوش طعم با هندوانه

    مشکل اصلی کمپوت‌ها میزان قند افزوده است. کمپوت‌های صنعتی قند زیادی دارند.بدون شک شما هم بارها و بارها شنیده‌اید که متخصصان توصیه می‌کنند روزانه بین 5 تا 7 واحد میوه و سبزیجات میل کنید. اما به نظر می‌رسد مصرف این میزان میوه‌ی تازه کمی سخت باشد. به خاطر این که برخی از مردم با گوارش میوه‌ی تازه کمی مشکل دارند.سۆال اینجاست که آیا می‌توان گاهی وقت‌ها کمپوت را جایگزین میوه‌ی تازه کرد؟ آیا کمپوت‌ها هم برای سلامتی مفیدند؟ آیا کمپوت‌ها ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند؟ برای رسیدن به جواب این سۆالات مطالعه‌ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.کمپوت همان میوه‌ی پخته شده است. معمولاً بچه ها کمپوت را بهتر از میوه‌ی خام تازه می‌خورند. باید بدانید که کمپوت‌ها هم حاوی ویتامین هستند و اصلاً نمی‌توان آن‌ها را فاقد ویتامین و مواد مغذی دانست.حتماً می‌دانید که ویتامین C در اثر حرارت از بین می‌رود. اما باید بدانید که تولید کنندگان این محصولات غذایی برای جبران ویتامین C از دست رفته اسید اسکوربیک به کمپوت‌ها اضافه می‌کنند. برای همین هم کمپوت‌های صنعتی معمولاً به اندازه‌ی میوه‌های تازه ویتامین C دارند.پیش سازهای ویتامین A نیز در کمپوت وجود دارند. در بین این پیش‌سازها می‌توان به کاروتنوئیدها اشاره کرد. این ترکیبات در میوه های نارنجی یا قرمز مانند زردآلو، گریپ‌فروت، هلو و غیره وجود دارد.در مورد فیبرها هم باید بگوییم که حرارت بالا باعث می‌شود این ترکیبات مغذی بیشتر جذب بدن شوند. برای همین افرادی که سیستم گوارش حساسی دارند کمپوت را بهتر از میوه‌ی تازه تحمل کرده و راحت‌تر از فیبرهای آن‌ها استفاده می‌کنند.همچنین باید بدانید که پیش سازهای ویتامین A نیز در کمپوت وجود دارند. در بین این پیش‌سازها می‌توان به کاروتنوئیدها اشاره کرد. این ترکیبات در میوه های نارنجی یا قرمز مانند زردآلو، گریپ‌فروت، هلو و غیره وجود دارد. کاروتنوئیدها خدمت زیادی به سلامتی ما می‌کنند. این ترکیبات به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی از ابتلا به سرطان پیشگیری کرده و پیری را به تعویق می‌اندازد.مشکل اصلی کمپوت‌ها میزان قند افزوده است. کمپوت‌های صنعتی قند زیادی دارند. بهتر است کمپوت‌هایی انتخاب کنید که روی آن‌ها عبارت «بدون قند افزوده» نوشته شده باشد. در این صورت میزان قند آن‌ها برابر با میوه‌ی طبیعی می‌باشد.اگر نمی‌توانید به هر دلیلی میوه‌ی تازه بخورید خودتان را هم از مصرف کمپوت به بهانه‌ی این که ویتامین ندارد محروم نکنید. می‌توانید از کمپوت به عنوان دسر استفاده کرده و از خواص آن استفاده کنید.
    میگویند خدا تنهاست
    ما که خدا نیستیم
    چرا تنهاییم...؟

  18. 2 کاربر از پست مفید diana3 سپاس کرده اند .


  19. #300
    همکار تالار موبایل
    رشته تحصیلی
    نقشه کشی
    نوشته ها
    1,557
    ارسال تشکر
    1,457
    دریافت تشکر: 5,559
    قدرت امتیاز دهی
    91672
    Array

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..

    مواد لازم :نوع دیگر لازانیای گوشت

    گوشت چرخ كرده 300 گرم
    فلفل دلمه اي 1 عدد
    پياز خرد شده 1 عدد
    روغن 2 قاشق غذاخوري
    رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
    آويشن 1 قاشق مربا خوري
    پنير پيتزا 500 گرم
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    كره 50 گرم
    آرد 2 قاشق غذا خوري
    شير سرد 3 پيمانه
    خامه در صورت دلخواه 50 گرم
    سس سفيد رقيق 3 پيمانه
    ورق لازانيا 6 تا 8 ورق
    قارچ اسلايس شده 200 گرم

    طرز تهیه :پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.
    ویرایش توسط diana3 : 14th July 2013 در ساعت 01:18 AM
    میگویند خدا تنهاست
    ما که خدا نیستیم
    چرا تنهاییم...؟

  20. 2 کاربر از پست مفید diana3 سپاس کرده اند .


صفحه 30 از 49 نخستنخست ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشپزخانه
    توسط *مینا* در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th April 2009, 07:58 PM
  2. خبر: دفتر نخبگان استان یزد افتتاح می شود
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اجتماعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 1st January 2009, 12:36 AM
  3. خبر: صداوسيماشبكه‌اي مختص نخبگان ايجادكند
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اکتشافات
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th November 2008, 03:47 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2008, 04:57 PM
  5. نخبگان و اهمیت وجود نخبگان
    توسط Amir در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th September 2008, 07:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •