دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 110

موضوع: نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    دندانپزشکی
    ارسال تشکر
    6,304
    دریافت تشکر: 5,135
    قدرت امتیاز دهی
    15587
    Array

پیش فرض پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط علائدین نمایش پست ها

حالا اینکه چادر مشکی باشه یا قهوه ای یا سفید فرقی نداره مهم اینه حجاب کامل بشه و وقتی هم چیزی در جامعه عرف بشه خلاف عرف عمل کردن هنجار شکنی تلقی میشه که در اسلام هم حرام خوانده شده.
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما می فرمایید خلاف عرف عمل کردن حرام ه ؟ میشه منابع خودتون رو ارائه بدید ؟ مثلا پیامبر که خلاف عرف زمانش اومد ارزش های جدید رو معرفی کرد کارش حرام بوده ؟

اینطور که معلومه مشکل این تاپیک اینکه که ما رو بدیهیات زندگی با هم اشتراک نداریم و گرنه مشکل حجاب نیست !

اتفاقا مشکی و سفید بودنش فرق داره !

مشکل اینکه خیلی ها وقتی بین رنگ های مختلف چادر تفاوت قائل نیستند می خوان به جای پرداختن فرهنگ های درست خودمون (سفید یا مشکی ) به بد بودن فرهنگ های غربی بپردازند !

ساختن را از خودمان شروع کنیم نه اینکه فرهنگ های دیگه رو نقد کنیم !

دوستان توجه کنید ما در مورد احساسات حرف نمی زنیم که می فرمایید نگاه مرد متفاوته !!!

ما می خواهیم با عقل و منطق عرف خودمون رو نقد کنیم ! کاری که از نظر خیلی ها بیهوده و خلاف شرع است

و این رو هم بدونید اینکه چادر سفید و رنگی جایگزین بشه اتفاقی هست که در 50 سال دیگه ممکنه محقق بشه و تغییر فرهنگ امری تدریجی است !

و اینکه بر اساس مثال دوست مون می فرمایند (دور از جون دوستان) مانتو تنگ پوشید بقیه مثل گوسفند دنبالشون رفتند !؟

به نظر شما این امثال حتی برای فرهنگ های ضد اسلامی توهین و تعصب های بیجا نیست چه برسه به مردم خودمون !؟

من مثال شما رو اینطور تغییر می دم که کاملا با حرف شما منطبق هست

30 سال پیش وقتی یه نفر چادر مشکی پوشید بقیه مثل گوسفند چادر مشکی پوشیدند !(البته به قول شما دور از جون دوستان)

لفطا این لحن و مثال ها را برای دیگران استفاده نکنید !!!!
    "آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"

2. 5 کاربر از پست مفید Majid_GC سپاس کرده اند .

همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
    ارسال تشکر
    1,675
    دریافت تشکر: 6,529
    قدرت امتیاز دهی
    24598
    Array
    "مهدی"'s: جدید17

خب در مورد راحتی بهتره اجازه بدیم خود خانم ها تصمیم بگیرن نه من و شما ...

چادر پوشش مناسب و راحتیه اگر سخت بود این همه طرفدار نداشت ، بخصوص مدل چادر ملی که مانند لباس یه سره است و خیلی هم خانم ها توش راحتن.
    تا وقتی چیزی مانند چادر سیاه نوعی هنجار (غلط) باشد ، کسی به خودش اجازه نمیدهد بین هزاران مشکی پوش چادر سفید بپوشد!
    تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای

4. 2 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    دریافت تشکر: 387
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Majid_GC نمایش پست ها
    شما می فرمایید خلاف عرف عمل کردن حرام ه ؟ میشه منابع خودتون رو ارائه بدید ؟ مثلا پیامبر که خلاف عرف زمانش اومد ارزش های جدید رو معرفی کرد کارش حرام بوده ؟
    سلام
    باز هم به حرفهای من سطحی نگاه کردین!

لطفا حرف های من رو تیکه تیکه ترجمه نکنید.!

وقتی بر خلاف عرف جامعه شما پوششی داشته باشید از نظر دین مبین اسلام لباس شهرت محسوب میشه !

در تعریف لباس شهرت آمده که اگر در جمعی که محجبه هستند شما هم با حجاب ظاهر بشی منتها متفاوت از بقیه لباس شما صرفا جهت جلب توجه همه محسوب شده و لباس شهرت نامیده میشه که در اسلام حرامه.

لباس شهرت صرفا لباس های کوتاه و زننده نیست چادر هم اگر به رنگ زرد یا سبز پوشیده بشه به نظر من لباس شهرت محسوب میشه ، کاری که خانم آزاده نامداری انجام داد.

اینطور که معلومه مشکل این تاپیک اینکه که ما رو بدیهیات زندگی با هم اشتراک نداریم و گرنه مشکل حجاب نیست !

اتفاقا مشکی و سفید بودنش فرق داره !
    منظور منم همین بود که به دوستان ثابت بشه رنگ چادر خیلی مهمه!

شما اگر صرف اعتقاد رو بر مبنای حجاب بذاری مطمئنا با چادر زرد در جامعه پوشش شما لباس شهرت تلقی میشه نه لباس اسلامی.!

مشکل اینکه خیلی ها وقتی بین رنگ های مختلف چادر تفاوت قائل نیستند می خوان به جای پرداختن فرهنگ های درست خودمون (سفید یا مشکی ) به بد بودن فرهنگ های غربی بپردازند !

ساختن را از خودمان شروع کنیم نه اینکه فرهنگ های دیگه رو نقد کنیم !
    خب مشکل این حرف شما اینه که دختران جامعه رو نمی بینین که از روی الگوهای غربی پوشش خودشون رو دارن کپی برداری می کنن.!

هدف ما صرفا نقد کردن پوشش غربی نیست ، اثبات برتری پوشش داخلی خودمونه که در تمامی پوشش های داخلی ایرانی اسلامی بودن اونها هم ذکر شده.

مشکل ما با برخی از دوستانه که با پوشش اسلامی مشکل دارن نه ایرانی..! و سعی در عربی جلوه دادن پوشش اسلامی دارن.

و اینکه بر اساس مثال دوست مون می فرمایند (دور از جون دوستان) مانتو تنگ پوشید بقیه مثل گوسفند دنبالشون رفتند !؟

به نظر شما این امثال حتی برای فرهنگ های ضد اسلامی توهین و تعصب های بیجا نیست چه برسه به مردم خودمون !؟
    این مثال حقیقت محض جامعه ی ماست که در تهران دقیقا داره اجرا میشه.
    عده ای یه نوع لباس می پوشن و بعد از مدتی تعداد طرفداران مد روز زیاد و زیادتر میشه !

چیزی نیست که امروز اتفاق بیوفته و ما بفهمیم ، طی 30 سال گذشته همین بوده و در آینده نیز خواهد بود.

من مثال شما رو اینطور تغییر می دم که کاملا با حرف شما منطبق هست

30 سال پیش وقتی یه نفر چادر مشکی پوشید بقیه مثل گوسفند چادر مشکی پوشیدند !(البته به قول شما دور از جون دوستان)

لفطا این لحن و مثال ها را برای دیگران استفاده نکنید !!!!
    خب این مثال گوسفند برای چادر ممکن نیست.!

چرا ؟

چون چادر چیزی نیست که دو روزه تو جامعه ی ما آمده باشه از ابتدا بوده و با سلیقه ی فرهنگی و ذاتی ایرانی بودن ما و مسلمان بودن ما کاملا سنخیت داره.!

چرا این مثال رو زدم ؟

تنها دلیل این بود که گوسفندان در یک گله تابع گوسفند اول که به عنوان سر گروه هست که گردنش زنگوله بسته عمل می کنند اگر اون گوسفند به هر طرف بره باقی گله رو هم به دنبال خودش می بره.

خب در جامعه هم اگر رفتاری بدون فکر باشه دقیقا میشه رفتاری اینچنینی.!

خب به نظر شما حجاب و چادر بدون فکر بوده ؟ یا بد حجابی که ارمغان اون زیر سوال بردن ارزش ذاتی انسان و رواج بی بند و باری اخلاقی در پوشش و رفتار جوانان به روز جامعه ی امروز ماست ؟
    ویرایش توسط علائدین : 12th July 2013 در ساعت 01:40 PM

6. کاربرانی که از پست مفید علائدین سپاس کرده اند.

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

خب در مورد راحتی بهتره اجازه بدیم خود خانم ها تصمیم بگیرن نه من و شما ...

چادر پوشش مناسب و راحتیه اگر سخت بود این همه طرفدار نداشت
    ، بخصوص مدل چادر ملی که مانند لباس یه سره است و خیلی هم خانم ها توش راحتن.
    خب اون قسمت که بولد کردم رو متوجه نشدم. یعنی الان تو جامعه پوشش های متنوع دیگه آزاد هست که از بین اونها چادر محبوب باشه؟ پوشش زورکی رو با پوشش محبوب اشتباه نگیرین.

به نظرم مهدی عزیز ودوستان بحث خوبی رو مطرح کردن. میشه چادر رو متنوع کرد .میشه فرهنگ غنی خودمون رو درش قاطی کنیم. سیاه در تابستان به شدت گرما جذب میکنه.

خود چادر با این طراحی خیلی ابتدایی در زمستان زنها رو در یک پارچه خیس محبوس میکنه. و.... . به نظرم چادر با این طراحی اصلا حجاب برتر نیست.بر عکس

رنگ سیاه از بعضی جهات بر عکس تفکر عمومی (و صد البته غلط) تحریک کننده است.

برخی برای دفاع از این تفکر غلط از خدا و دین مایه میزارن که امری ناپسند است. یک سند تاریخی بیارین که خدا یا پیامبر یا قران گفته باشه چادر سیاه

سر کنید . خدا کلیات رو گفته. امر کرده حجاب داشته باشید نه اینکه چادر مشکی مدل الگانس بدون گل تنتون کنید.

تحریف تاریخ کار درستی نیست
    ویرایش توسط M@hdi42 : 12th July 2013 در ساعت 05:08 PM

8. 6 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi42 نمایش پست ها
    خب اون قسمت که بولد کردم رو متوجه نشدم. یعنی الان تو جامعه پوشش های متنوع دیگه آزاد هست که از بین اونها چادر محبوب باشه؟ پوشش زورکی رو با پوشش محبوب اشتباه نگیرین.
    پوشش زورکی ؟

یعنی شما مدعی هستین پوشش دختران ایران زورکی چادره ؟

رنگ سیاه از بعضی جهات بر عکس تفکر عمومی (و صد البته غلط) تحریک کننده است.
    خب این نظرات شماست و برای خودتون محترم ولی نمی تونه نظر جمع باشه.

برخی برای دفاع از این تفکر غلط از خدا و دین مایه میزارن که امری ناپسند است. یک سند تاریخی بیارین که خدا یا پیامبر یا قران گفته باشه چادر سیاه

سر کنید . خدا کلیات رو گفته. امر کرده حجاب داشته باشید نه اینکه چادر مشکی مدل الگانس بدون گل تنتون کنید.

تحریف تاریخ کار درستی نیست
    از شما به عنوان یک فرد تحصیل کرده واقعا تعجب می کنم که به مباحث به این شکل و از این دید و زاویه نگاه می کنین..!

دقیقا در قرآن به اصل حجاب بصورت چادر ذکر شده و اکثر علما هم روش اتفاق نظر دارند.

این معنی آیه شماره 59 سوره احزابه

ای پیامبر ، به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو ، جلباب ها ( چادر ) و روسری های بلند خود را بر خویش فرو افکنند ، اینکار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است و خداوند همواره آمرزنده رحیم است
    چیزی که در دین قید شده پوشش مناسب که زیبایی های زن از دید نامحرم پوشیده بمانه.!

سوالی که از شما دارم اینه که شما مدعی هستین بدون چادر بصورت کامل زیبایی های یک زن از دید نامحرم پنهان می مونه ؟

من مدعی هستم که رعایت حجاب اشکال گوناگون و متفاوتی داره ولی هر کدوم ممکنه نواقصی داشته باشه ولی کاملترین حجاب ، حجابیه که خداوند در کتابش گفته و اون چادر هست چون به میزان بسیار بالا زیبایی های زن رو می پوشونه ،چیزی که خدا در کتابش قرآن کریم قید کرده و همه بهش معتقدیم.

متاسفانه سعی نکنید به قیمت تحریف دین و کتاب خدا هم شده حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.!

کمی هم کتاب خدا رو مورد واکاوی و بررسی قرار بدین تا از جانب خدا نخواین حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.

از نظر من و تمامی بچه مسلمون ها حرف خدا فصل الخطاب کلام هاست ، مگر اینکه شما بخواین حرف خدا رو نغض کنین.

دیگه اصل معنی آیه رو هم گذاشتم که بلکن بتونم شما رو قانع کنم که روندی که در پیش گرفتین از کجا آب می خوره...

10. 2 کاربر از پست مفید علائدین سپاس کرده اند .

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

پوشش زورکی ؟

یعنی شما مدعی هستین پوشش دختران ایران زورکی چادره ؟
    بله زورکیه .معیاری نیست که بگه اگه حکومت ازاد کنه همه چادر میپوشن؟ اگه اینطور بود قبل انقلاب همه میپوشیدن. در ضمن گشت ارشاد این وسط حتما برای پخش کردن آب انگوره .نه؟

خب این نظرات شماست و برای خودتون محترم ولی نمی تونه نظر جمع باشه.
    منم انتظار ندارم برای شما محترم باشه . در ضمن شایدم برعکس باشه

ز شما به عنوان یک فرد تحصیل کرده واقعا تعجب می کنم که به مباحث به این شکل و از این دید و زاویه نگاه می کنین..!

دقیقا در قرآن به اصل حجاب بصورت چادر ذکر شده و اکثر علما هم روش اتفاق نظر دارند.

این معنی آیه شماره 59 سوره احزابه
    اینم معنی همون ایه. کدوم یک گفته چادر من متوجه نمیشم:

ای پیامبر ، به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو: «پوششهای خود را بر خود فروتر گیرند. این برای آنکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند [ به احتیاط ] نزدیکتر است ، و خدا آمرزنده مهربان است.

سوالی که از شما دارم اینه که شما مدعی هستین بدون چادر بصورت کامل زیبایی های یک زن از دید نامحرم پنهان می مونه ؟
    با چادر هم پنهان نمیمونه اگه اینطور بود الان چادری ها بعضا ......

من مدعی هستم که رعایت حجاب اشکال گوناگون و متفاوتی داره ولی هر کدوم ممکنه نواقصی داشته باشه ولی کاملترین حجاب ، حجابیه که خداوند در کتابش گفته و اون چادر هست چون به میزان بسیار بالا زیبایی های زن رو می پوشونه ،چیزی که خدا در کتابش قرآن کریم قید کرده و همه بهش معتقدیم.
    متاسفانه سعی نکنید به قیمت تحریف دین و کتاب خدا هم شده حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.!

کمی هم کتاب خدا رو مورد واکاوی و بررسی قرار بدین تا از جانب خدا نخواین حرف خودتون رو به کرسی بنشونین.

از نظر من و تمامی بچه مسلمون ها حرف خدا فصل الخطاب کلام هاست ، مگر اینکه شما بخواین حرف خدا رو نغض کنین.

دیگه اصل معنی آیه رو هم گذاشتم که بلکن بتونم شما رو قانع کنم که روندی که در پیش گرفتین از کجا آب می خوره...
    نظر شخصی خودتون رو قاطی نظر خدا نکنید من قبلا هم اشاره کردم:

"برخی برای دفاع از این تفکر غلط از خدا و دین مایه میزارن که امری ناپسند است. " پس نظر منو به خودم برنگردونید.

الان شما رسما نظر خودتونو نظر خدا دونستین وکسی که خلاف نظر شما بوده رو غیر مستقیم مخالف نظر خدا که این نوع بحث زیبا وصحیح نیست برادر عزیزم. . این مشکل اکثریت دوستان هست که خدا رو که چیزیه همه با جون دل قبول دارن رو وسط بحثی میندازن که فعلا در مرحله واکاویه. به جاش کمی استدلال بیارین نه این ایه و فلان ایه رو هر جور دلتون خواست تفسیر کنید که خدایی نکرده این وسط جفایی به خود خدا هم نشه دوست عزیز

12. 3 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

بله زورکیه .معیاری نیست که بگه اگه حکومت ازاد کنه همه چادر میپوشن؟ اگه اینطور بود قبل انقلاب همه میپوشیدن. در ضمن گشت ارشاد این وسط حتما برای پخش کردن آب انگوره .نه؟
    به نظر من گشت ارشاد کارش درست نیست.

اصلا نیازی نیست به گشت ارشاد، بعدشم کدوم گشت ارشاد سر دخترا چادر کرده ؟

شما فقط یه نمونه یاد کن ، صرفا گشت ارشاد به پوشش گیر داده و چادر سر کسی نکرده یعنی دختران تو جامعه فعلی آزادانه دارن چادر سرشون می کنن چرا که خیلی هاشون مانتویی محجبه هستن.

با چادر هم پنهان نمیمونه اگه اینطور بود الان چادری ها بعضا ......
    این حرف شما منو یاد دو حکایت می اندازه ...

براتون نقل قول می کنم تفکرات بعدیش با خودتون...

نقل شده كه خدمت امام (ره) ( يا شهيد بهشتي ) رسيدند و عرض كردند : آخوندي (طلبه اي ) در حوزه ي علميه هست كه دزدي مي كند . امام (ره ) فرمود : نگوييد آخوندي هست كه دزدي مي كند ، بگوييد دزدي هست كه لباس آخوندي پوشيده است.
    روايت شده حكوت طاغوت در زمان آيت الله بروجردي (رحمه الله عليه ) بسيار تلاش كرد تا وجهه روحانيت را خراب كند ، از قضا آخوندي را گرفتند كه دزدي كرده بود ؛ وي را به نزد آيت الله بردند و ماجرا را تعريف كردند ، ايشان در همان لحظه فرمود كه : پس او را گرفتيد ! اتفاقاً از ما هم چيزي دزديده ، نزديك شخص مي روند و عبا و عمامه را از او ميگيرند و مي گويند كه : او اين لباس ها را از ما دزديده است ، حالا مي توانيد او را ببريد.
    این روایت ها در مورد چادر هم صدق می کنه پس دلیلی نداره هر کسی چادر به تن می کنه آدم عفیف و پاکی باشه.!

الان شما رسما نظر خودتونو نظر خدا دونستین وکسی که خلاف نظر شما بوده رو غیر مستقیم مخالف نظر خدا که این نوع بحث زیبا وصحیح نیست برادر عزیزم. . این مشکل اکثریت دوستان هست که خدا رو که چیزیه همه با جون دل قبول دارن رو وسط بحثی میندازن که فعلا در مرحله واکاویه. به جاش کمی استدلال بیارین نه این ایه و فلان ایه رو هر جور دلتون خواست تفسیر کنید که خدایی نکرده این وسط جفایی به خود خدا هم نشه دوست عزیز
    مشکل ما میدونین چیه ؟

مشکل اینه من به استناد تفسیر علما دارم نظر میدم و شما برای خودت داری تفسیر قرآن می کنی و کلاس تفسیر قرآن گذاشتی
    واقعا باعث تاسفه.

به قول قدیمی ها کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد.

باقی نتیجه گیری ها رو به تفکر عمومی واگذار میکنم... بحث با شما رو در این مورد کوچیک و سطحی تا اینجا لازم دیدم من بعد ملزم نیستم به ادامه.

نماز روزه هاتون قبول درگاه حق ...
    ویرایش توسط علائدین : 12th July 2013 در ساعت 06:23 PM

14. کاربرانی که از پست مفید علائدین سپاس کرده اند.

همکار تالار مذهبی
    رشته تحصیلی
    معلمی دبستان....
    ارسال تشکر
    4,124
    دریافت تشکر: 2,447
    قدرت امتیاز دهی
    1267
    Array
    مهندس نوجوان's: جدید71

بسم رب السمیع البصیر خالق الخلاق
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    عرف جامعه ایران بعد از انقلاب پوشش مشکی رو برای حجاب (چادر) برگزید
    (شاید هم پارچه های مشکی ژاپن بی مشتری بود تاجر ایرونی ارزونتر خرید قالب مردم کرد)
    به هر حال چادر مشکی عرفه کما این که در یزد دهه 50-1330 به کل چادر مشکی رو بد می دونستن و مخصوص زنان بدکاره (منبع کتاب شازده حمام نوشته و اتوبیوگرافی دکترمحمدحسین پاپلی یزدی) و در کل چادر مشکی در ایران رایج نبوده

خیلی از رسم و رسوم و عادات ما ایرانیها که فکر میکنیم قسمتی از شرع دین ماست طی همین چند دهه گذشته ایجاد شده نمونه بارزش که الان خیلی هم بحثش داغه چند همسری مردانه (قانون: ازدواجهای دوم یا بعدی مرد باید با اجازه همسر اول باشد) ؟!؟!؟! به نظرتون این قانون از کجا اومده؟
    خنده داره اگه بدونید در انقلاب سفید (1342) جزو قوانین کشور ایران شده

یا باید برای وضو حداکثر دو بار آب روی صورت و دست ریخت؟!؟ از کجا اومده؟
    یا این که شما در فروع دین باید مقلد مجتهد باشید؟!؟ (قدمت 300 ساله پایه گذاری: زمان شاه عباس اول در دولت شیعه صفویه)
    این فقط چند نمونه از قانونهای القایی این مملکت فعلا هرت بود که محض نمونه گفتم
    خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
    حکایت چادر سیاه هم روایت 40-50 ساله ای بیشتر نیست که در تاریخ ننوشته این ملت رد پاهاش گم شده
    سلام
    در سال های گذشته کلمه مزخرف به معنای ارزشمند و گرانبهاء و ... بوده است ولی اکنون به معنای به درد نخور و چرت و پرت و .... می باشد
    از این قبیل کلمات در فرهنگ لغات زیاد پیدا می شوند پس دلیلی ندارد که آن ها را عرف های من درآوردی بنامیم و بگوییم حال چون فلان کلمه در گذشته فلان معنا را داشته باید کلا آن را از یاد ببریم

باور کنید این قانون را جایی نشنیده بودم . والا ما که توی بیشتر فیلم ها می بینیم خانمه برای این که شوهرش بدون اجازه و دور از چشمش سرش هوو اورده از همسرش طلاق میگیره اون وقت این قانون از سال 42 وارد ایران شده ؟ پس کو ؟
    در ضمن به نظر بنده این قانون کاملا بجاییست . خوبست پس فردا مرده یک زن دیگر بگیرد و بیاوردش پیش زن اولش که بیایید و با هم زندگی کنید و آن وقت تا آخر عمرش شاهد دعوا و بزن بزن ها و شکایات آن ها از یکدیگر باشد ؟

لطفا در کار مراجع تقلید دخالت نکنید
    ببخشید ها ولی ناسلامتی آن ها عمرشان را گذاشته اند و فقه آموخته اند تا به درجه ای از علم رسیده اند که فنوا صادر کنند و ما هم نباید همینجوری فتوا هایشان را نقد کنیم .

خوب است در این باب حدیثی نقل نماییم :
    امام صادق (ع) می فرمایند :
    هرکس از فقیهان که نگهدارنده نفس خود ، نگهبان دین خود ، مخالفت کننده با هوی و هوس خود و فرمانبردار فرمان خدا باشد ، پس بر مردم است که از وی پیروی کنند
    دیدی؟ منبعش هم کتاب دینی سوم دبیرستان خودمونه (قابل دسترس برای همگان) درس 11 ، مرجعیت و ولایت فقیه ، صفحه 135 ، بند 3

سربلند و پیروز باشید
    در آستانه مهر قلم ها گوش تیز می کنند تا در دفتر انتظار اینگونه دیکته کنند ، ابری نیست ، ماه پشت ابر نیست ، او آمد ، او در باران آمد ...

16. 3 کاربر از پست مفید مهندس نوجوان سپاس کرده اند .

همکار بخش اختراعات و نوآوری
    ارسال تشکر
    2,318
    دریافت تشکر: 1,613
    قدرت امتیاز دهی
    18680
    Array

سلام
    از دوستان ممنونم که ادب و احترام رو در ارسال پست ها رعایت میکنند با وجود عدم تفاهم در بعضی موارد کوچیک
    I AM ADRENALINE

18. 5 کاربر از پست مفید TERRORIST سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

20. 3 کاربر از پست مفید علائدین سپاس کرده اند .

صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع