اینم یه کپی پیسته دیگه :
با مدعي مگوييد اسرار عشق و مستي / تا بیخبر بمیرد در درد خودپرستی
اینم یه کپی پیسته دیگه :
با مدعي مگوييد اسرار عشق و مستي / تا بیخبر بمیرد در درد خودپرستی
آهنگران سرشان شلوغ است ...
بايد نعل تازه بسازند براي اسب ها ...
خب انتظار من بیخود بودآزموده را آزمودن خطاست
حکیمان را بها کمتر نهادند
به نادان جلوه مستانه دادند
چه خوش بختی ، چه خرم روزگاری
در سلطان به درویشی گشادند
=============================
پی نوشت:
توصیم اینه تو عشق ومستی زیادی غرق نشین که خدایی نکرده به کار حرام نیفتین
عشق هرگز اشتباهي ساده نيست*****************
******************مستي عشقي ز جام باده نيست![]()
ویرایش توسط M@hdi42 : 12th July 2013 در ساعت 01:07 AM
دوستان بهتره از موضوع تاپیک منحرف نشید.
من گمون کنم که نباید درباره پوشش از اسلام شروع کنیم.چون مدارک بسیاری از زمان های خیلی قبلتر هست که نشان دهنده پوشش زنان هست.
و یادمه جایی خوندم پوشش چادری که به این صورت میبینیم تلفیقی از فرهنگ اسلام و ایران هست.
و پوشش سیاه رنگ چادر از عثمانی شروع شد.قبل از اون رنگ روشن بود.ازونجا سرایت کرد به تبریز و بقیه شهرهای ایران...
واقعا رنگ سفید چادر مگه چشه؟جالبه چادر های مراکز مذهبی مثل مسجد امامزاده و حرم رنگ روشن هست...
و در ضمن هر زنی که چادر سیاه بر سر میکنه فکر نکنم نماد یه آدم با تقوا باشه
زیر چادر های سیاه هیچی معلوم نیست
بعدشم آقا چادر بوده ، تو قرآن بش سفارش شده
ولی شما خوب میدونید اسلام تفاوت های قومی ، فرهنگی رو پذیرفته
پس الزاما ما نباید شبیه عرب ها باشیم
بلکه ما باید از اسلام پیروی کنیم نه از عرب تقلید(البته اینجا من قصد توهین به هیچ عربی رو نداشتم)
کمی بیایم منطقی فکر کنیم
کسی که چادر روشن میپوشه الزاما آدم کافری نیست
مهم اون پوشش،که حفظ شه![]()
ویرایش توسط sr hesabi : 12th July 2013 در ساعت 02:22 AM
شاید ....
من ميدونم همه ي شماها با هم دوست هستيد...
مبحث اصلي اينجا بر سر رنگ چادر هست...
يك از دوستان فرمودتد رنگ سياه در اسلام مكروه است...
آيا سندي بر اين گفته وجود داره؟
یک دوستی داشتم که میگفت جماعت ایرانی (بلا نسبت تمامی دوستان ) مثل یه گله گوسفند می مونن کافیه یکیشون به یه سمت بره بقیه هم پشت سرش راه میوفتن.
هدفم از این بحث این بود که متاسفانه چیزای بد رو ول کردن دوستان کلید کردن روی چیزای خوب جامعه که اونم منحرف کنن.!
تا دیروز مانتوی تنگ مد بود ، جدیدا دو نفر مانتوی تنگ پوشیدن و زیرش لباس های نازک باقی هم مانند همون گله دنبالشون راه افتادن کسی چیزی نگفت .!
حالا اینکه چادر مشکی باشه یا قهوه ای یا سفید فرقی نداره مهم اینه حجاب کامل بشه و وقتی هم چیزی در جامعه عرف بشه خلاف عرف عمل کردن هنجار شکنی تلقی میشه که در اسلام هم حرام خوانده شده.
مثلا وقتی همه جا عرف چادر مشکیه وقتی شما چادر سفید یا زرد سرت کنی تو چشم می زنی و همین لباس شهرته !
اگر کسی در خفا گناهی بکنه خودش رو فقط آلوده کرده و گناه یک نفر به پاش نوشته میشه .!
اگر همون گناه علنی بشه علاوه بر گناه خودش گناه دیگران هم به پای اون نوشته خواهد شد.
در نتیجه در خفا گناه کردن به مراتب بهتر از علنی گناه کردنه که خود و جامعه رو به فساد کشیدنه!
پس دوستان اینقدر گناه در زیر چادر رو مطرح نکنن !
کسی که بخواد گناه کنه زیر و روی چادر نداره گناه گناهه تفاوتش در علنی و مخفیانه اشه که گناه علنی به مراتب جرم سنگین تری محسوب میشه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)