سلام . مشکلی منو خیلی می آزاره اینه که همکاری جهت راه اندازی کسب و کار های کوچیک اما زود بازده در بین کاربران سایت رواج نداره.
سلام . مشکلی منو خیلی می آزاره اینه که همکاری جهت راه اندازی کسب و کار های کوچیک اما زود بازده در بین کاربران سایت رواج نداره.
نمیدونم چرا ولی همیــــــــــــشه من باید پایین شلوارم خاکی باشه... این دیگه چه وضعیه؟![]()
باز کردن در ورود خروج بخش سخت افزار مرکز، که وقتی وسیله های سنگین دستته مصیبته.
باز و بسته کردن پیچ های وسایل مختلف... بسیار بیخود، وقت گیر
تازه افطار کردم، خوشحالم! یادم نمیاد مشکلاتم الان![]()
و مجازات تخفیف یافته ات این بار حبس ابد در این دنیاست...!!!
Nearly 1 billion people go to bed hungry every night and every year 2 million children die from malnutrition
شاید صدای مرگ بود که میگفت: تو هم اگر قاتل نباشی، سارق حیات این ها بوده ای...
کار کردن با گوشیهای بزرگ هوشمند مخصوصا اینکه 2تا دست آدم رو مشغول میکنه خیلی بده
با سلام به همه دوستان
و با تشکر از جناب شوماخر با ایجاد چنین تاپیک مفیدی
به نظر من خیلی سخته که آدم معمولا با ماشین میره بیرون و در زمان غیر منتظره ای باطری دزدگیر ماشین خالی میشه و تا عوضش نکنیم از شر صدای دزد گیر ماشین خلاص نمیشیم هم آژیر رو اعصاب خودمونه هم مردم ...![]()
ممنون از حضورتون و اعلام نظرتون.دقیقا منم همین مشکل رو دارم که بماند با جا به جا کردن خود سوئیچ و دزدگیر هم مشکل دارم.دیگه جیب هامون به اندازه کافی پر شده.با سلام به همه دوستان
و با تشکر از جناب شوماخر با ایجاد چنین تاپیک مفیدی
به نظر من خیلی سخته که آدم معمولا با ماشین میره بیرون و در زمان غیر منتظره ای باطری دزدگیر ماشین خالی میشه و تا عوضش نکنیم از شر صدای دزد گیر ماشین خلاص نمیشیم هم آژیر رو اعصاب خودمونه هم مردم ...
کلید خونه.موبایل.سوئیچ.دزدگیر.کی ف عابر بانک.کیف پول....جابه جا کردن همه اینا فقط با یک شلوار سخته
1. 90 دقیقه آخر امتحان جوهر خودکار خشک شه
2. وقتی داری یک مطلب مهم رو توی نخبگان ارسال می کنی برق بره و adsl قطع شه
3. دقایق آخر فوتبال برق بره
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
با سلامی دوباره
یک مورد دیگه هم که برام خیلی تحملش سخته اینه که وقتی میریم عابر بانک با زحمت هم جای پارک پیدا کردیم میبینییم پیام ثبت شده روی دستگاه عابر بانک : از ارائه خدمات در حال حاضر معذوریم بدترین صحنه ممکنه که میشه باهاش مواجه شد
یاوقتی میریم عابر بانک برای برداشت پول میبینیم گزینه برداشت پول خاموشه
و از همه بدتر بر اثر خطای سیستم کارتمون خورده میشهبرای من که قابل تحمل نیست خصوصا اینکه شعبه بانک اصلی از بانکی که کارتمون رو خورده فاصله داشته باشه
![]()
نشستن روی صندلی های خشک دانشگاه
خوردنیهای مضری که توی دانشگاه تنها مواد قابل دسترس برای تغذیه هستند و دانشجو به مدت 4 سال و به تعداد روزایی که دانشگاه هست باید این مواد مضر رو استفاده کنه(غیر از وعده اصلی) مثل انواع نوشیدنی های صنعتی انواع سرخ کردنی های خطرناک مثل سوسیس و همبرگر و استفاده زیاد از سس
نوسانات قیمت ارز و فلزات گران بها!!!!
خیلی حرص دربیاره!!!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
اینکه باید زباله هارو درون سطل زباله جمع کنیم و سر وقت بزاریم بیرون تا ببرن ....
اینکه میز ناهار خوری یک جا هستو اگه بخوای یه تنوعی ایجاد کنی یا جای دیگه ای بشینی باید بیخیال میز بشی یا کلی وقت بزاری واسه جابه جایی میز و صندلی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)