مواد لازم
(برای هشت نفر)
کیک شکلاتی – ۲۰۰ گرم
عصاره ماست – ۹۰ گرم
شکلات – ۳/۱ فنجان
ژلاتین – سه قاشق چایخوری
آب – ۴/۱ فنجان
پنیر خامهای – ۵۰۰ گرم
شکر – نصف فنجان
پودر ماست – نصف فنجان
خامه غلیظ – یک فنجان
تخممرغ – دو عدد
شکلات سیاه – ۱۰۰ گرم
دسر مخلوططرز تهـیه
کیک شکلاتی را به ابعاد یک سانتیمتری ببرید و بین هشت لیوان تقسیم کنید. روی آنها را شکلات و عصاره ماست قرار دهید.ژلاتین را در آب درون پارچ بریزید و پارچ را در ظرف پر از آب در حال جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود و به مدت پنج دقیقه در جای خنک نگه دارید. سپس پنیر خامهای، شکر و ماست را در ظرفی توسط همزن مخلوط کنید و با خامه و زرده تخممرغ ترکیب کنید و به همراه شکلات و مخلوط ژلاتین به هم بزنید پس از آن سفیده تخممرغ را در ظرفی مخلوط کنید و در مخلوط شکلات بریزید.آنچه به دست آمده را بین لیوانها تقسیم کنید و به مدت طولانی در یخچال نگه دارید و در نهایت همه عصاره ماست را روی هر یک از لیوانها بریزید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)