سلام
ممنون از حضورتون در کلاس شیمی
ممنون میشم اگر سوالی دارید که مربوط به شیمی است ولی موضوع آن به تاپیک ربطی ندارد به خودم پیام بزنید
جواب این سوال تان این است که
هر چه سطح انرژی پتانسیل پایین تر باشد پایداری بیشتر است.
در این شکل در حالتی که انرژی پتانسیل در کمترین مقدار خود یعنی 436 - است
اتم در پایدارترین حالت قرار گرفته.
سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...
"VICTOR", 1=1+1, fatima2012, H37, maziyar787, parichehr, آیو
ببخشید فکر کنم سؤال ایراد دارد چون اتم ها یه حالت بیشتر ندارند و آزادانه در حرکت اند بهتر بود به جاش فکر کنم از واژه عنصر استفاده می کردید . که در این صورت ناپایدارترین حالت ، حالت آزاد بودن اتم هاست چون سطح انژی زیاد است و پایدارترین حالت طبق ګفته دوستمون حالتی است که طول پیوند بین اتم های هیدروژن ۷۵ پيکومتر است و بایین ترین سطح انرژی را دارد .(۴۳۶ـ ژول )
بله شما درست می فرمایید
منظور دوستمون maziyar787 هم به احتمال زیاد
اتم ها بوده نه اتم
چون این جا فاصله ی اتم ها هم مد نظره
پس منظور همون اتم ها است
که خودم هم این رو در نظر نگرفتم ممنون که گفتید
سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...
سلام از همه ی دوستانی که کمک کردند نهایت تشکر را دارم و اگر هم اشتباهی در سوال بوده باید ببخشید چون این سوال رو چند وقت پیش داشتم و الان کمی فراموش کرده بودم ممنون
یه سوال کلا بحث لوله ی پرتو کاتدی همین بود؟؟(میخوام حجم این مبحث رو بدونم آخه منکه دوم نرفتم که بدونم))
نمیدونم ولی دوست دارم که بدونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)