ما استقلالیا اینجا رو تحریم میکنیم به دلیل توهینی که بهمون شده و مارو به هم ردیفی با پرس.... تنزل دادن.بای
ما استقلالیا اینجا رو تحریم میکنیم به دلیل توهینی که بهمون شده و مارو به هم ردیفی با پرس.... تنزل دادن.بای
هر وقت با بایرن مونیخ بازی کردی اونوقت حرف بزن.هر وقت با میلان قراردادامضا کردی اونوقت بیا کل کل کن گلم.اساسا ما پرسپولسیا اعتماد به نفس فوق العاده ای داریم اگه حرفی هست بیا وسط. ما به رتبه توی جدول کار نداریم به بازی روبرو کارداریم که اونم بردیم توی 3دقیقه 3گل!!!!!موفق باشین!
لازم است گاهی در زندگی بعضی آدمها را گم کنید تا خودتان را پیدا کنید.
سلام دوستان
منم اومدم فقط بگم استقلالی هستم
هر دو تیم بخاطر تلاشی که میکنن قابل احترامن...![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
پس اگه به بازی رودر رو کار دارین سوبله چوبله و تعداد پیروزی های ما و خودتونو یه نگاه بندازین دوست من.در ضمن شما التماس میکنین که قرداد همکاری بنویسین ولی ما التماس نمیکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!در ضمن ما چند ساله که بایرمونیخ و لورکوزنو ... ارتباط و تعامل داریم.شمارو آسیا هم نمیشناسه مومن
اونکه صددرصد ولی اینکه تلاش کدوم تیم بیشتره مهمتره که اونم فقط پرسپولیسه عزیزم![]()
فقط یه مطلب:درمورد تعداد زیاد و مثالی که گفتم خدا شاهده قصد توهین به هیشکی رو نداشتم فقط میخواستم به دوستان بگم که تعداد زیادو هیچ وقت ملاک قرار ندین و طرفدارای هردو تیم محترمن(هرچند که اگه استقلالی بودین محترم تر بودین)
- - - به روز رسانی شده - - -
![]()
آسیا در حدمانیست ما جهانی ایم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره آخه خداییش وقتی 3تا زدیم جیگرم حال اومد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)