" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
خواهشا این پرچمو ازینجا برش دار که دیگه حالم بهم میخوره!!!!!
لازم است گاهی در زندگی بعضی آدمها را گم کنید تا خودتان را پیدا کنید.
اینو میگم و میرم.........
وااااااااااااااااااای آقا روو رو برم
بیخیال داداش....چه حس و حالی دارن این پرسپولیسیاااااا....بابا اعتماد بنفسسسسسسسسسسسسسس
خداییش باید اعتماد به نفس و از اینا یاد گرفت....کلاس آموزشی بزارین واسه سایت.کلاس افزایش اعتماد بنفس
کلاسی که حتی کسایی که تیمشون nفصل متوالی شیشم بشنم جرات کنن و بیان تاپیک با عنوان کل کل بزارن
....نه..........
نخندیدین دیگه....این دفعه قوووووول میدن تلاششونو بکنن.....بشن پنجم
در جواب کسانی که میگن طرفدار های استقلال کمن هم باید بگم.............
آره من به اینکه تعداد طرفدارای تیم همیشه قهرمانم از پرسپولیسیا کمتره معتقدم چون....
همیشه خواص یک جامعه تعدادشون از عوام مردم کمتره
گرچه همه هموطنام و عاشقانه دوست دارم و میدونم همشون از صمیم قلب استقلالی اند
چون همشون طرفدار تیم ملی اند که در حال حاضر :
تیم ملی=استقلال شده
خلاصه ما که رفتیم ....ولی خوبه ,این همه اعتماد بنفس رو میستایم
خوش باشین....
پرسپولیس
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
ای ول خیلی خوشم اومد.درود بر استقلال و استقلالی
میدونین چیه بچه ها به فرض محال طرفدارای پرسپولیس بیشتر باشن اما این که دلیل نمیشه آخه در زمان پیامبر هم کفار بیشتر بودن پس بهتر بودن ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به قول شما پرسپولیسیا!!!!ولی تا دیر نشده توبه کنین از پرسپولیسی بودن.در ضمن تو آسیا که نمیشناسنتون(کدوم افتخارتونه) تو لیگم این چند فصله با تیمای سقوط کرده میجنگین تا نهایتا با کمک مسئولین میاین وسطای جدول پس خواهشا برا ما کری نخونین و برین با تیمای وسط و پایین جدول کری بخونین!11این توهین به ماست که کل کل استقلال و پ..... بذارین چون مثل کل کل رئال و بارسا با بنگلادش تایلند(تیمی که شمارو 6تایی کرد) هست
اسم تیم ببخشید محمدان بنگلادش بود (میشناسینش که؟)
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)