دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بيشترين مقدار نمک، با مصرف مواد غذايي بسيار عادي جذب بدن مي شود

  1. #1
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    Daroosazi
    نوشته ها
    2,279
    ارسال تشکر
    3,087
    دریافت تشکر: 4,777
    قدرت امتیاز دهی
    167
    Array

    Ok بيشترين مقدار نمک، با مصرف مواد غذايي بسيار عادي جذب بدن مي شود

    بيشترين مقدار نمک، با مصرف مواد غذايي بسيار عادي جذب بدن مي شود
    بررسي ها نشان مي دهد غذاهاي روزمره گاهي اوقات بيشتر از تنقلات و غذاهاي اماده حاوي نمک هستند.
    به گزارش شبکه تلويزيوني اسکاي نيوز، تحقيقات اخير سازمان استانداردهاي غذايي انگليس نشان مي دهد که بيشترين مقدار نمک در رژيم غذايي افراد نه از تنقلات و غذاهاي اماده بلکه از مواد غذايي عادي که به صورت روزانه انها را مصرف مي کنيم، وارد بدن مي شود.
    خبرنگار اسکاي نيوز مي گويد ما همه مي دانيم که مصرف زياد نمک براي ما ضرر دارد. با اين حال ظاهرا ما درباره منشاء نمک اطلاعي نداريم. بسياري از مردم تصور مي کنند که نمک اغلب از طريق مصرف غذاهاي اماده و تنقلات وارد بدن مي شود، اما اين باور اشتباه است. در حقيقت هفتاد و هفت درصد مردم از اين موضوع اطلاعي ندارند که مقدار نمک موجود در نان و برشتوک هايي که براي صبحانه مصرف مي شود به مراتب بيشتر است.
    نکته جالب ان است که يافته هاي اخير سازمان استانداردهاي غذا مبتني بر ميزان نمک موجود در مواد غذايي مختلف نيست بلکه نتايج بررسي هاي اين سازمان بر پايه ميزان مصرف هر يک از مواد غذايي استوار است.
    ويکتوريا تارگت Victoria Targett از سازمان استانداردهاي غذايي در انگليس مي گويد توصيه ما اين نيست که مردم اينگونه مواد غذايي را مصرف نکنند زيرا انها بخشي از يک رژيم غذايي متعادل و سالم هستند. ولي بايد توجه داشت که ميزان نمک در اين مواد غذايي مي تواند تا حد زيادي متغير باشد. بنابراين انگونه که ما در بررسي هاي خود دريافته ايم، اين بسيار مهم است که افراد، برچسب مواد غذايي را بررسي کرده و محصولاتي را انتخاب کنند که نمک کمتري دارد.
    با وجود اين، برخي شرکت هاي توليدي مواد غذايي معتقدند اين گمراه کننده است اگر بگوييم که يک کاسه غلاتي که به عنوان صبحانه مصرف مي شود، مملو از نمک است.
    دکتر کلِر لئونارد، مشاور تغذيه مي گويد برشتوک فقط سه درصد از ميزان نمک دريافتي بدن ما را در پايان هر روز تشکيل مي دهد. بنابراين، اين مقدار نمک زياد نيست و مواد غذايي ديگري وجود دارند که بايد درباره ان به مردم هشدار داد. نکته مهم، بررسي برچسب اطلاعاتي روي محصولات غذايي و انتخاب هوشمندانه انها است.


  2. کاربرانی که از پست مفید Mina_Mehr سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بحث: من و پروفسور بارتزال
    توسط Amir در انجمن سایر موضوعات اختراعات و نوآوری
    پاسخ ها: 320
    آخرين نوشته: 1st April 2013, 01:44 PM
  2. مصرف آب و برق را مدیریت کنیم
    توسط Admin در انجمن دانستنيها( علمي، آموزشي)
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th January 2009, 07:13 AM
  3. روشهاي نگهداري مواد غذايي
    توسط nafise sadeghi در انجمن صنایع غذایی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th December 2008, 01:46 AM
  4. تصفيه آب در پالايشگاه
    توسط faridbensaeed در انجمن نفت ، گاز ، طراحی فرایند و مخازن هیدروکربوری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 23rd November 2008, 10:52 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •