دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه رولت قلب ژله ای

  1. #1
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض طرز تهیه رولت قلب ژله ای

    طرز تهیه رولت قلب ژله ای



    با استفاده از ترکیب رولت کیک و ژله این رولت زیبا تهیه شده است.

    مواد لازم :
    ژله : 1 بسته
    آرد سفید : 100 گرم
    شکر : 100 گرم
    بکینگ پودر : 1/8 قاشق اندازه گیری
    وانیل : کمی
    تخم مرغ : 4 عدد
    آب جوش : نصف استکان کوچک
    خامه فرم گرفته : 300 گرم


    طرز تهیه :
    ابتدا ژله را در ظرف مستطیلی به ارتفاع 1 سانت ریخته و میگذاریم تا ببندد. ژلهنباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد.
    فر را روی 200 درجه بگذارید تا گرم شود.
    سینی فر را کاغذ بیاندازید.
    سفیده و زرده را جدا کنید.
    زرده را با شکر و آبجوش بزنید تا رنگش تغییر کند و حجمش چند برابر شود.
    در آخر وانیل را اضافه کنید.
    سفیده را در ظرف چینی یا استیل با مفتول تمیز هم زن بزنید تا فرم بگیرد.
    سفیده را به زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
    آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و با الک در 2 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید.
    وقتی مواد صاف شد به سینی منتقل کنید و صاف کنید و در فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.
    از فر بیرون آورده، سپس 2 دقیقه صبر کنید و دستمالی روی کیک انداخته و برگردانید.
    دستمال نمدار یا با یک تکه یخ به کاغذ روغنی مالیده تا به راحتی جدا شود.
    کاغذ را جدا کنید و با دستمال کیک را رول کنید.
    به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
    ژله را هر مدل که دوست دارید قالب بزنید.
    رولت را روی یک کاغذ روغنی باز کنید.
    همان مدل قالب را هم از روی کیک قالب بزنید.


    ( تکه های قالب زرده کیک را دور نریزید ) سپس ژله ها را در کیک قرار دهید و از هر طرف کیک حدود 2 سانت فاصله دهید و خامه فرم گرفته بزنید.






    با احتیاط با کمک کاغذ روغنی کیک را رول کنید.
    رولت را در یخچال حداقل 2 ساعت قرار دهید و بعد سرو کنید.
    بهتره رولت را یک شب در یخچال قرار دهید تا ژله ها خوب در کیک جا گیر شود.







    قلبهای شکلاتی
    از تکه های رولت میتوانید این قلبهای شکلاتی را درست کنید.
    مواد لازم :
    شکلات ذوب شده : مقداری
    ترافل و یا مغزهای مختلف خرد شده : مقداری
    شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس کیکها را به شکلات آغشته کنید و روی توری قرار دهید و روی آن را ترافل بریزید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس یک برش کوچک با چاقو در گوشه کیک ها ایجاد کنید و روی لبه فنجان چای یا قهوه قرار دهید.
    و یا قبل از اینکه در شکلات فرو ببرید یکی خلال دندان و یا سیخ چوبی در آن فرو کنید و درآخر دسته ای مثل گل از این قلبها را داشته باشید.





    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ



    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •