
ابتدا دانه ها ی طالبی را گرفته و پوست آن را جدا کنید ، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.
مواد لازم :
طالبی رسیده : 1 عدد
آب : 1/2 استکان
شکر : 3 قاشق غذاخوری
خامه : 2 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا دانه ها ی طالبی را گرفته و پوست آن را جدا کنید ، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید. طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود. ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود. میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید. طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
علاقه مندی ها (Bookmarks)