اره من گاهی اوقات بهش فکر می کنم.
ولی هیچ وقت انجامش نمیدم حتی مواقعی که احساس میکنم به اخر خط رسیدم.چون خودکشی مال انسان های ضعیف هست.
اره من گاهی اوقات بهش فکر می کنم.
ولی هیچ وقت انجامش نمیدم حتی مواقعی که احساس میکنم به اخر خط رسیدم.چون خودکشی مال انسان های ضعیف هست.
ویرایش توسط H37 : 29th June 2013 در ساعت 12:35 AM
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
راستش هیچ وقت حاضر به انجامش هم نیستم....یه بار بهش فکر کردم اما نه به این دلیل که به آخر خط رسیدم چون دیدم یه دختری به علت شخصی و مشکلی که باخانوادش داشت خودسوزی کرد....فقط بهش فکر کردم که آیا منم در بدترین شرایط حاضرم چنین کاری انجام بدم؟؟؟ جواب با قاطعیت نه بود....اما خوب منم یه انسانم هنوز در شرایطی قرار نگرفتم که بخوام خودکشی رو تنها راه فرار از مشکلم بدونم، امیدوارم هیچ وقت هم اونقدر ضعیف نشم که بخوام بهش فکر کنم و اونو یه راه حل بدونم......ولی گاهی که میشنوم با خودم فکر میکنم یعنی واقعا راه دیگه ای وجود نداشت؟؟؟
البته یه شرایطی هست که حتی فکر کردن بهش تنمو میلرزونه نمیدونم در اون شرایط بهش فکر و عمل خواهم کرد یا نه....با توجه به شناختی که از خودم دارم میدونم با اکثر شرایط ناخواسته و بد روزگار یه جورایی کنار میام اما مطمئن نیستم که در این مورد واقعا اینجوری باشهامیدوارم در اون لحظه هم خدا یه عقل درست و حسابی بهم بده
همیشه با صبر کردن به چیزی که میخوایم نمیرسیم شاید به ایده آل ها هم نرسیم اما شاید بتونیم در آخر راه با کمی تلاش و سر سختی به چیزی که حداقل خیلی هم به ضررمون نباشه برسیم نه؟؟ اینو تجربه کردم که میگم
خودکشی یه جور فکر مسمومه.....متاسفانه سم هم زودی پخش میشه.......جوری که طرف به خودش میاد و میبینه خودکشی هم کرده.....تو یه لحظه با این فکر مسموم ناخودآگاه به هیچ چیز دیگه ای فکر نمیکنه و انگار از نظر ذهنی به بن بست رسیده ولی بعضی افراد(نمیگم همه چون از همه خبر ندارم اما از همین بعضیا یه خبرایی دارم) وقتی اقدام میکنن بعدش حتی لحظه ای قبل از مرگ پشیمون میشن نمیدونم شاید اون لحظه ذهنشون از خودکشی آزاد شده و از قضا یه راه حل به ذهنشون میرسه و پشیمون از اینکه چه راحت به خودکشی فکر و عمل کردن![]()
ویرایش توسط yas-90 : 29th June 2013 در ساعت 09:56 AM
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
به نظرم هر آدمی تو زندگیش وقتی سن بلوغ رو رد کرد باید حداقل یک بار خودشو بکشه.(خودکشی روحی) تو این راه ممکنه جسمت هم از بین بره ولی روحت پاک بشه ارزشش رو داره.![]()
بال هایم را کجا جاگذاشته ام ؟که اکنون باید دست گدایی برای موشکی کاغذی دراز کنم
راستش من نه
ولی خواهر یکی از دوستانم چندین بار خودکشی کرده بود،اونم به خاطر شرایط زندگیش،افسردگی داشت.ولی فکر میکنم الان حالش بهتر باشه نسبت به چند سال پیش
آهنگ تــــــند زندگی، برای رقــــصیدن است نه دویدن!
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)