طرز تهیه ی جوجه كبابی ژاپنی با برشهای كدو
مواد لازم :
گوشت ران مرغ بدون پوست 450 گرم روغن 2 قاشق سوپخوری سس سویا 2 قاشق سوپخوری آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری شكر 3 قاشق مرباخوری كدو 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای كدو :
كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید .منبع : sooran.com
علاقه مندی ها (Bookmarks)