دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه ی کوکو کالباس

  1. #1
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79814
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض طرز تهیه ی کوکو کالباس

    مواد لازم برای کوکوی کالباس (برای ۶ نفر):روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازمکالباس گوشت (خلال شده) ۶۵۰ گرمپیاز (نگینی خرد و تفت داده شده) ۲ عدد ( ۲۸۰ گرم)سیر (خرد و تفت داده شده) ۲ حبه ( ۱۰ گرم)گردو ( نگینی شده) ۱ پیمانه ( ۱۴۰ گرم)ذرت ۳/۲ پیمانه ( ۵۵ گرم)نخود فرنگی ۲/۱ پیمانه ( ۸۰ گرم)کلم براکلی (گل‌گل شده) ۲/۱ پیمانه ( ۵۰ گرم)فلفل دلمه‌ای (نگینی شده) ۱ عدد ( ۱۰۰ گرم)نمک و فلفل به مقدار لازمآویشن ۱ قاشق چایخوری ( ۳ گرم)تخم‌مرغ ۶ عدد ( ۳۳۰ الی ۳۶۰ گرم)گوجه زرد و قرمز (مینیاتوری) تعدادی برای تزئینزیتون سیاه تعدادی برای تزئین روش تهیه کوکوی کالباس:مقداری روغن در ماهی‌تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. کالباس را تفت داده سپس آن را با پیاز، سیر ، گردو ، ذرت ، نخود فرنگی ، براکلی ، فلفل دلمه‌ای ، نمک ، فلفل و آویشن مخلوط کنید. پس از آن تخم‌مرغ‌ها را با کمی نمک و فلفل با چنگال زده و به مخلوط بالا اضافه کنید هم بزنید تا کاملا” همه‌ی مواد مخلوط شوند. سپس کف ماهی‌تابه‌ای را کمی با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مایه آماده شده را داخل آن بریزید، در ماهی‌تابه را گذاشته حرارت را ملایم کنید تا کوکو پخته شود سپس آن را در ظرف موردنظر قرار دهید و با گوجه‌های مینیاتوری و زیتون سیاه به دلخواه تزئین کنید. پیشنهاد برای کوکوی کالباسدر صورت تمایل می‌توانید ۱۰۰ گرم پنیر گودا (رنده شده) به مایه کوکو اضافه کنید یا روی آن بریزید.
    می توانید کوکو را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بدانیم در هر پرس کوکوی کالباسانرژی ۷۵۱ کیلوکالری / چربی ۶۶ گرم /کربوهیدرات ۳/۱۶ گرم / پروتئین ۴/۲۶ گرم

    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •