مواد لازم برای کوکوی کالباس (برای ۶ نفر):روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازمکالباس گوشت (خلال شده) ۶۵۰ گرمپیاز (نگینی خرد و تفت داده شده) ۲ عدد ( ۲۸۰ گرم)سیر (خرد و تفت داده شده) ۲ حبه ( ۱۰ گرم)گردو ( نگینی شده) ۱ پیمانه ( ۱۴۰ گرم)ذرت ۳/۲ پیمانه ( ۵۵ گرم)نخود فرنگی ۲/۱ پیمانه ( ۸۰ گرم)کلم براکلی (گلگل شده) ۲/۱ پیمانه ( ۵۰ گرم)فلفل دلمهای (نگینی شده) ۱ عدد ( ۱۰۰ گرم)نمک و فلفل به مقدار لازمآویشن ۱ قاشق چایخوری ( ۳ گرم)تخممرغ ۶ عدد ( ۳۳۰ الی ۳۶۰ گرم)گوجه زرد و قرمز (مینیاتوری) تعدادی برای تزئینزیتون سیاه تعدادی برای تزئین روش تهیه کوکوی کالباس:مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. کالباس را تفت داده سپس آن را با پیاز، سیر ، گردو ، ذرت ، نخود فرنگی ، براکلی ، فلفل دلمهای ، نمک ، فلفل و آویشن مخلوط کنید. پس از آن تخممرغها را با کمی نمک و فلفل با چنگال زده و به مخلوط بالا اضافه کنید هم بزنید تا کاملا” همهی مواد مخلوط شوند. سپس کف ماهیتابهای را کمی با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مایه آماده شده را داخل آن بریزید، در ماهیتابه را گذاشته حرارت را ملایم کنید تا کوکو پخته شود سپس آن را در ظرف موردنظر قرار دهید و با گوجههای مینیاتوری و زیتون سیاه به دلخواه تزئین کنید. پیشنهاد برای کوکوی کالباسدر صورت تمایل میتوانید ۱۰۰ گرم پنیر گودا (رنده شده) به مایه کوکو اضافه کنید یا روی آن بریزید.
می توانید کوکو را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بدانیم در هر پرس کوکوی کالباسانرژی ۷۵۱ کیلوکالری / چربی ۶۶ گرم /کربوهیدرات ۳/۱۶ گرم / پروتئین ۴/۲۶ گرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)