15 راه برای در اوج ماندن .....
15 راه برای در اوج ماندن .....
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
- برای داشتن تاثیر اولیه و خوب لبخند بزنید....
- اهداف را با عشق دنبال کنید....
- به مثبت بودن تاکید کنید...
یه رفــــــــیق دارم ; "اسمش خــــــــداس" بحثــــــــسش از همه جداس تــــــــا اون پشتــــــمه بیخیال مخاطب خــــــــاص ...!
4-به راه خود ادامه دهیدمطالعات نشان می دهد حدود 120 تا 150 دقیقه ورزش ایروبیک و کشش ماهیچه در هفته به شما کمک می کند وزنتان را کنترل، ماهیچه ها را تقویت کرده و حتی عمر طولانی تری داشته باشید.
5-آداب غذاخوردن خود را حفظ کنید
6-دستانتان را تمیز نگه دارید
7-عطر بزنید
8-لباس مناسب بپوشید
9-مهربان و مودب باشید![]()
ادامه .....
آقا تازه داشتیم استفاده می کردیم![]()
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
10-برای وقت شناس بودن وقت بگذارید
11-از هر دستی بدهید از همان دست پس می گیرید
12-از زمان استفاده کنید![]()
13-بلند بلند بخندید
14-اعتدال را در پیش بگیرید
15-یاد بگیرید که عشق امری درازمدت است
- - - به روز رسانی شده - - -
اگه چیزی هست که نگفتم شما اضافه کنید....![]()
من در اوجم دیگه اگه کاری ندارین من برم
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
اگه این طوریاست من از اوج هم فراتر رفتم
میگویند سه موقع دعا برآورده میشود:یکی وقت غروبیکی زیر بارون ...یکی هم وقتی دلت میشکند...
من وقت غروب زیربارون با دلی شکسته دعاکردم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)