دوست عزیز پرسیدی مانتوی کوتاه و روسری چه ربطی به جنگ و شهدا داره،شهدا جان خودشون فدا کردند برای ناموس این مملکت خودشون رو فدا کردند چون نمی خواستند زیر حرف زور برن و تقلید کور کورانه کنند نمی خواستند که جوان های این مملکت زیر سلطه و نظر دشمنان باشند اما جوان های امروز رو ببین نوع پوشششون رو فشن تی وی ماهواره تعیین می کنه حتی نوع تفریحاتشون رو هم داره ماهواره تعیین می کنه اکثر جوان های امروز دارن نقش مدل های غربی رو بازی می کنند به نظرت یک سری از این پوشش ها مناسب یک جوان ایرانی شیعه ی علی (ع) است؟؟؟شهدا جنگیدند چون روی تک تک دختر و پسرای این مرز و بوم غیرت داشتند اما حالا یک سری از همون جوان ها دارن جواب این فداکاری رو با شرکت تو ی پارتی های شبانه و موهای بیرون گذاشته میدهند.
ویرایش توسط ghalbeyakhi : 22nd June 2013 در ساعت 07:45 PM
مرگ از زندگی پرسید:چرا من تلخم و تو حقیقت؟!
زندگی در جواب گفت :چون من دروغم و تو حقیقت!!
حرفی ندارم جز اینکه واقعا شرمنده ی شهدام... اگر اونها نمیرفتن الان ما هم نبودیم...
اما ای کاش ای شرمندگی رو همه ی ادمای ایرانی داشتن و نمیزاشتن ایران اینجوری بشه و به این وضع برسه...
اون دنیا جواب شهدا رو چی میخوایم بدیم؟چجوری میخایم بهشون نگاه کنیم؟چی داریم بهشون بگیم...
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
به قول شما برای دفاع از کشور رفتند ، این دفای برای کی بوده ؟ برای چی بوده ؟ هدفشون چی بوده؟پس اگر تمام مسائل شخصیه شهدا باید می گفتند به ما ربطی نداره این یک مسئله ی شخصیه، پس باید می گفتند به ما ربطی نداره اگر دشمن کشور رو اشغال کنه ،اگر دشمن به خانه های مردم راه پیدا کنه اگر حجاب دختر ها و پسرای ما بشه مثل جوان های غربی اگر دشمن به مامسلط بشه و اون همه چیز رو برای ما تعیین کنه!
ویرایش توسط ghalbeyakhi : 22nd June 2013 در ساعت 08:09 PM
چفّیه،چندتکه استخوان آورده اندتحفه ای از قد وبالای یلان آورده اندچون علی اکبر شتابان در شهادتگاه عشقاربا-اربایی ، علی اصغر- نشان،آورده انددکتر فاضلی دوست
انسانهای بزرگ بر خود سخت می گیرند و انسانهای کوچک بر دیگران. حضرت علی (ع)
دفاع از کشور یه مسئله عمومیه به کل کشور مربوطه؛ نوع پوشش افراد یه انتخاب شخصیه.
این دشمنی شما با مردم غرب رو درک نمیکنم؛ مگه اونا آدم نیستن. حالا یکی فرضا لباس و پوشش یه کشوری رو دوست داره؛ حق نداره اون پوشش رو داشته باشه؛ چون شهدا رفتند از کشور دفاع کردند. اصلا این مسائل چه ربطی به هم داره.
اینجا ایران قرن 21 است !
با یخه بسته و ته ریش کارت 2 سوته راه می افته !
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
بحث دشمنی نیست بحث پایمال شدن خون شهداست ،هر کشور و دینی قوانین و مقررات خاص خودش رو داره این درست نیست که کسی دینش اسلام باشه و مدعی باشه که شیعه ی علی (ع) هست اما نوع پوشش و رفتار و کردارش چیز دیگه ای باشه همین مغایرت هاست که باعث شده خیلی از افرادی هم که دینشون اسلام نیست نسبت به اسلام بد بین بشن قرآن و اسلام برای پیروانشون یک سری قوانین و مقررات تعیین کرده پس کسی که تابع اسلام هست باید تابع قوانین و و مقرراتش هم باشه بدیه یک سری از افراد جامعه ی ما اینه که هم دلشون می خواد پشت سر حضرت علی نماز بخونند هم سر سفره ی معاویه غذا بخورند ،هم ادعای مسلمان بودن و پیروی از قرآن رو دارند هم اینکه تابع بی چون چرای مقررات تفکر غیر اسلامی هستند
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)