مجله زندگی ایده آل: خيليها معتقدند بيشتر توتفرنگيهايي كه در بازار است گلخانهاي است و مزه ندارد. اين تصور تا حد زيادي درست است. توتفرنگيهاي پرورشي، اندازه بزرگي دارند و خيلي هم خوشرنگ و معطر هستند، اما شيرين نيستند و براي سرو بهعنوان ميوه شايد بهتر باشد از كمي شكر، عسل يا سس شكلات استفاده كرد و راهحل بهتر و طبيعيتر اين است كه از توتفرنگي استفادهاي غيرمعمول كرد و در سالاد از آن استفاده كرد. اين پيشنهاد با آنكه كمي عجيب به نظر ميرسد، اما توتفرنگي در سالاد يك اتفاق خوشمزه و بينظير است، بهخصوص براي كساني كه گوجهفرنگي دوست ندارند و به همين دليل آنتياكسيدان ميوههاي قرمز به بدنشان نميرسد. در سالاد اسفناج و توتفرنگي از موادي استفاده شده كه همگي در كمك به تقويت حافظه، بالا بردن قدرت تصميمگيري و بالا بردن واكنشهاي عصبي و ذهني موثر هستند.
مواد لازم براي 4 نفر:
- اسفناج تازه: 250 گرم
- توتفرنگي: 150 گرم، خرد شده
- خيار متوسط: 2عدد، نگينيشده
- پنير فتا: 200 گرم، خرد شده
سالاد اسفناج و توتفرنگي را چگونه درست كنيد؟
ساقههاي اسفناج را جدا كرده و برگها را به قطعات درشت خرد كنيد. سس و همه مواد را مخلوط كرده و حداقل 30دقيقه صبر كنيد تا طعمها به خورد هم بروند.
نكته: تا آنجا كه ممكن است از برگهاي جوان و شاداب اسفناج استفاده كنيد.
احتياط: توتفرنگي از ميوههاي آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابي بشوييد.
پيشنهاد: اگر آووكادو در دسترس داريد، به جاي خيار استفاده كنيد.
سس كنجد:
اصطلاح نان سنگك خشخاشي از 50سال پيش تا امروز كه روي نانها كنجد ميپاشند، همچنان سرزبانها و در يادها مانده است. دانه خشخاش poppyseed در بسياري از كشورهاي دنيا مانند تركيه و آلمان توليد و در انواع نان و شيريني مصرف ميشود. سسي كه روش تهيه آن در ادامه ميآيد، يكي از مطبوعترين و خوشمزهترين سسهاست و در دستور اصلي آن از دانه خشخاش استفاده شده است، اما به دليل دردسترس نبودن، كنجد جاي آن را گرفته است.
موادلازم براي سس كنجد:
- روغن زيتون: يكدوم پيمانه
- سركه سفيد: يكچهارم پيمانه
- شكر:4 قاشق غذاخوري
- پاپريكا: يك قاشق چايخوري
- گردو: 25گرم، چرخكرده
- كنجد: 3 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
سس كنجد را چگونه درست كنيد؟
شكر را در سركه حل و با بقيه مواد مخلوط كنيد. همچنين يادتان باشد نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)