ممنون از تاپیکتون
این غذا رو دیدم یاد یه سری خاطره هایی افتادم

فقط چند تا نکته بگم
بادمجونا رو سعی کنید کبابی بپزید و بعدش پوستش بگیرید اون طعم کبابی به خود غذا واقعا خوشمزه اش میکنه

سیر رو سعی کنید تازه مصرف کنید مخصوصا اگه که امکان دسترسیتون به سیر سبز باشه که فوق العاده است کسانی که علاقمند به سیر باشند شیفته اش میشن البته بگم بهتر این غذا در یکی از روزهای تعطیل درست شه

چون بوی سیر میمونه البته با یه آدامش اوکالیپتوس از بین میره ولی خوردنش با خودتونه

بعضیا مثل من از گوجه پخته و بوش بدشون میاد
برای جدا کردن پوستش کافیه گوجه رو از وسط نصفش کنید دستتون رو مرکز گوجه بزارید و حالا وقتی رنده میکنید از همونجا فشارش بدین که پوست گوجه رنده نشه (این کارو همه بلدن

)
برای انتخاب گوجه ها نه گوجه زیاد پخته و نرم و نه زیاد کال باشه
من خودم میزارم تمام گوجه آبش بخار شه و بعد تخم مرغ ها رو میریزم روش (بدون هم زدن قبل) و بعد هم میزنم (اینم یه جورشه دیگه

)
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید
راستی اگه از رنگ غذا زیاد راضی نیستید و میخواید خوشگل تر و پررنگ تر بشه میتونید کمی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)