با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان امروز تصمیم گرفتم باب مبحث بسته بندی سنتی خرما در ایران رو که طرفداران و مصرف کنندگان فراوانی داره به چالش و بحث بگذاریم چرا که شعار اصلی ملت ما حمایت از تولیدات داخلی کشورمونه و با علم به اینکه ایران از خرمای مرغوبی برخورداره نظرات سازنده تون میتونه برای مخاطبین این مطلب خیلی موثر باشه همونطور که از تصاویر مبرهن و مشخصه خرماهای سنتی در شرایطی کاملا غیر بهداشتی و غیر استاندارد تهیه و آماده و به بازار تحویل میشه که حتی ساده ترین معیارهای بهداشتی هم در اون رعایت نشده و علاوه بر اینکه این محصول در شرایط غیر بهداشتی بسته بندی میشه با توجه به عدم تجهیز تولید سنتی این محصول به ماشین آلات غبار زدایی معضل بزرگی در زمینه غبار ناشی از شرایط اقلیمی جنوب کشور عزیزمون بوجود آورده که توجه به این امر از اهمیت زیادی برخورداره
در این میان این سوال پیش میاد که چه علل و عواملی در رواج این امر در بین افراد تولید کننده در منازل بصورت سنتی شده قطعا یکی از مواردی که قابل یادآوریست عدم نظارت بر بسته بندی خرماست که سبب رعایت نشدن بهداشت و پایین بودن کیفیت این محصول شده
هر چند برای انواع مختلف خرما استاندارد های مشخصی تدوین شده و با رواج تولید صنعتی این محصول تا حدی سبب افزایش کیفیت و استاندارد این محصول شده ولی ما در سطح گسترده ای هنوز شاهد تولید سنتی این محصول هستیم
یک تولید کننده سنتی به دلیل سهولت شرایط سنتی مبادرت به تولید آن میکنه و چون در فراهم آوری محیط استاندارد و هزینه متناسب با آن ، بازار خرما رو برای واحدهای صنعتی و سنتی یکسان کرده لذا باعث ایجاد اختلال در تولید این محصول برای واحد های صنعتی شده
حال میخواستم نظراتتون رو در خصوص این امر جویا بشم که به نظر شما:
بهترین راه کار برای تشویق این قشر از تولید کنندگان سنتی جهت استاندارد محصولشون چیست؟؟؟
آیا دلایل دیگری بجز مواردی که من مطرح کردم در گسترش این امر تاثیر گذار بوده؟؟؟
مقصر اصلی در این میان کیست ؟ بخش های تولیدی سنتی ؟؟؟؟؟یا مسئولین رسیدگی و نظارت؟؟؟؟؟ یا واحدهای تولیدی صنعتی؟؟؟؟؟
تصاویری از بسته بندی های سنتی خرما در ایران
برای کلیه عزیزان اوقات خوشی را آرزومندم
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)